Aktivitet

Publisert på mandag 18. mars, 2013

0

NM i miniatyrspill

19. -20. januar 2013 ble det avholdt NM i miniatyrspill for første gang. Med 150 deltakere, og flere hundre besøkende ble det kjempet om ære og berømmelse.

Miniatyrspill NM 2013NM i miniatyspill ble avholdt på Fabrikken ved Hasle i Oslo. Her ble det holdt turneringer i warhammer fantasy battle, warhammer 40 000 og warmachine & hordes. I tilegg til turneringer holdt flere organisasjoner stands.  NISS – Nordisk institutt for Scene og Studio tilstede og viste frem sitt prosjekt med kostymer fra spillverdenen, Epix Haven en nystartet terreng produsent fra vestlandet viste frem sine ting og i tillegg hadde IPMS (International Plastic Modellers’ Socity) stand og demonstrerte avanserte malerteknikker. Jon Bing kom også, og kastet glans over arrangementet, og hjalp til å dele ut premiene på søndagen.

Prosjektet med å få gang et NM i miniatyrspill hadde som mål om å skape en naturlig arena som kunne samle alle som driver med miniatyrspill i Norge. Med 150 deltakere, og anslagsvis 250 besøkende så ser det ut til at dette har vært en stor suksess.

Planleggingen av neste års NM i miniatyrspill i gang.

 

Miniatyrspill NMs egne siderStengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑