Landstinget no image

Publisert på tirsdag 24. september, 2013

0

Praktisk om landstinget

Under følger en del praktisk informasjon om landstinget, hvis du har andre spørsmål ikke nøl med å ta kontakt på n4f@n4f.no

Når og hvor: Møtet blir avholdt på Sundvolden Hotell, Dronningveien 2, 3531 Krokkleiva.

Møtet begynner lørdag 19. oktober 09:30 og er ferdig søndag 20. oktober omtrent 17:00. Landstingsforberedene kurs begynner fredag 18. oktober klokka 16:00.

Påmelding: Alle Hyperions medlemsforeninger har fått tildelt invitasjoner for delegater og observatører i Hypersys i henhold til vedtektene. Styret kan der tildele delegat og observatørplasser. Invitasjonen ligger under arrangementer i menyen til venstre. Ta kontakt med sentralt på n4f@n4f.no eller 22993746 om dere lurer på noe angående påmelding.

Reise: Det blir satt opp buss fra bussterminalen i Oslo sentrum, fredag klokken 15.00, lørdag klokka 8.30 og etter møteslutt søndag tilbake til Oslo. Bussplass må bestilles ved påmelding i Hypersys.

Overnatting: Hyperion dekker overnatting på dobbeltrom på hotellet. Det er mulig å bestille enkeltrom ved påmelding i Hypersys, man må da betale 400 kroner for mellomlegget.

Mat og drikke: Det vil bli servert mat i løpet av helgen, hvis man skal ha tilpassninger(vegetar, allergier eller lignende) er det viktig at man sier i fra om dette når man melder seg på. Kaffe, te og vann vil være tilgjengelig under hele møtet. Landstinget er rusfritt frem til møtet heves hver dag, men det selges vin og øl i hotellets bar.

Hva må jeg ta med: Det aller meste du trenger i løpet av helgen stiller Hyperion med, men noen ting er likevel greit å ta med selv.

Rene klær, toalettsaker, medisiner og lignende.
Skrivesaker
Lader til mobiltelefon
Laptop(kan være praktisk)
Pene klær til bankettmiddagen på lørdag

Skolefri: Du kan få fri fra skolen uten at det gir grunnlag for trekk i karakter dersom du går på videregående eller ungdomskolen. Ta kontakt med oss dersom du trenger dette

Tilrettelegging: Hotellet er universelt planlagt, så det skal ikke være et problem å ta seg rundt på hotellet. Ta kontakt med oss dersom du trenger andre former for tilrettelegging og vi skal se hva vi kan ordne, jo tidligere vi vet jo større sjangse er det for at vi kan fikse det.

Internett: Det vil være internett tilgjengelig under møtet.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑