Landstinget

Publisert på mandag 24. februar, 2014

0

Vi søker innspill og nominasjoner til landstingsforberedendekomiter!

Har du lyst til å påvirke hva Hyperion skal gjøre i 2015? Den 22 mars skal Hyperions representantskap velge landstingsforberedendekomite for arbeidsprogram, politiskprogram og vedtekter. Komiteene jobber selvstendig frem mot landstinget hvor de innstiller på sine respektive programmer eller vedtekter. Hvis du er medlem i en Hyperion forening og mener noe om hvordan Hyperion skal være i 2015 har vi lyst til å høre fra deg. Vi ønsker oss innspill og forslag til program, vedtekter og nominasjoner til komiteene. Ta kontakt om du ønsker å være med å legge premissene for debatten om hyperions fremtid på landstinget.

Send en epost til n4f@n4f.no hvis du har et forslag, en nominasjon eller har et spørsmål.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑