Pegasus

Publisert på fredag 4. mars, 2016

0

Tilbakeblikk på vinterens Mini-Arcon!

Pegasus sin fotograf Vidar Schiefloe tok en tur på årets første Mini-Arcon og sjekket ut stemningen.

Tekst: Thea Bårdsdatter Foslie | Foto: Vidar Schiefloe

Mini-Arcon ble arrangert på Chateau Neuf helgen 20. – 21. februar og i løpet av arrangementet var over 300 personer innom og spilte spill.

Spillforeningen The Fellowship arrangerte turnering i The Lord of the Rings/Hobbit Strategy Battle Game miniatyrspill. Turneringen ble vunnet av Philip Skarpeid, som også gikk av med seieren innen best malte hær. Andreplass gikk til Sebastian Grzesiak og Andreas Fosheim Øwre tok tredjeplassen.

Dette er tredje gang Andreas Fosheim Øwre arrangerer Mini-Arcon, og han er svært fornøyd med hvordan helgen utartet seg.

– Vi i Spillforeningen Arcon er meget godt fornøyd med et så massivt oppmøte. Vi holdt på til langt på natt på lørdagen og en stor takk rettes til de frivillige som holdt kontroll på utlån av spill iløpet av helgen. En stor takk rettes også til Fantastene for bemanning av baren og et flott sammarbeid rundt lokaler. Vi jobber nå hardt med forberedelsene til årets Arcon – Episode 32 – The Final Frontier som avholdes på Kongshavn VGS 24.-27. juni.

Spillklubben Ares stilte opp med et lass med brettspill, og flere av deltakerne hadde også med spill hjemmefra, så det manglet ikke på valgmuligheter.

Tags: , , , ,Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑