OrgNytt

Publisert på torsdag 14. april, 2016

0

Tre nye foreninger i Hyperion!

Under sentralstyremøtet onsdag 13. april ble tre nye foreninger meldt inn i Hyperion!

Foreningene er fra Bergen, Trondheim og Svelvik/Vestfold. Her er en kort introduksjon fra foreningene selv:

Det Runde Bord:
Det Runde Bord er en forening for fantastiske fritidsinteresser, for oss som ikke klarer å velge hva vi vil gjøre. Vi har for øyeblikket hovedfokus på D&D, M:TG, Cosplay, håndverk og  diverse rolle- og brettspill inkludert Gaming. Vi begrenser oss ikke til dette, og utvider om vi finner flere interesser. Foreningen er lagt opp til samarbeid og deltagelse i mange forskjellige ting sammen. Det Runde Bord holder til i Bergen.

Den Nordlige Fantasiunion:
Den Nordlige Fantasiunion er en gruppe lokalisert i Trondheim som har som mål å arrangere forskjellige fekteaktiviteter med bruk av Larp/Laiv sverd. I tillegg til dette vil det være fokus på improvisasjon, levende rollespill, og kostymer. Gruppen vil ta sikte på å være en arena for lek og moro, trening, og sosial samvær.
Alle skal kunne inkluderes, og det skal derfor utvises gjensidig respekt for hverandres politiske og religiøse syn. Det vil være nulltoleranse for «faktisk» vold og ytterliggående politiske meninger. Aldersgrense for medlemskap er 16 år.

FerjaLAN:
FerjaLAN er en forening som vil fremme sosialitet blant ungdom i Vestfold, mer spesifikt området rundt Svelvik. Vi vil gjøre det mulig for ungdom som er interessert i datamaskiner og spill til å komme sammen å gjøre noe sosialt og spennende.

Vi ønsker de nye foreningene varmt velkommen, og gleder oss til at de skal bli med på et nytt fantastisk år med Hyperion!Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑