OrgNytt

Publisert på torsdag 23. juni, 2016

0

Tre nye foreninger i Hyperion!

Under sentralstyremøtet mandag 13. juni ble tre nye foreninger meldt inn i Hyperion! Foreningene er fra Jessheim, Stavanger og Oslo. Her er en kort introduksjon fra foreningene selv:

Tekweb eSport:
Tekweb eSport er en forening for barn, ungdom og vokse med formålet å fremme interesse og engasjement for datahobbyen/spillhobbyen. Tekweb eSport baserer seg på frivillig engasjement, og er partipolitisk og religiøst uavhengig. Vi ønsker å tilby spillere et godt rammeverk sammensatt av profesjonelle og tilby et satsningsvillig styre som jobber for utøverne. Foreningen har spillere over hele Norge og verden, med hele verden som arena.

Stavanger brettspillklubb:
Brettspillklubben vår er en klubb som ønsker fremme brett og bordspill i Stavanger. Grunnleggerne er en stamme av lokale brettspill entusiaster, som ønsker at flere med samme fritidsinteresse skal kunne ha en felles klubb hvor vi kan utøve vår interesse sammen.

9 Panzer Aufklarung:
Vi er et norsk-basert re-enactment (Levende Historie) gruppe som portretterer den 9 Panzer Aufklärung abteilung fra 9. panserdivisjon til den tyske hæren under andre verdenskrig.
Vi er en gruppe av ikke-politiske entusiaster av historien. Vi skildre soldater i 9 panserdivisjon på offentlige arrangementer og ved private rekonstruksjoner. Vi er ikke en neo-nazi organisasjon, heller ikke vi abonnere på ideer, idealer, mål eller ambisjoner om noen ekstremist eller langt høyreorienterte grupper, vi er heller ikke tilknyttet noen slike organisasjoner. For hobby av reenacting å fungere, må begge sider av konflikten være representert. Som sådan, har vi tatt på oss rollen som den tysk siden av andre verdenskrig.

Vi ønsker de nye foreningene hjertelig velkommen. Hyperions medlemsmasse er stadig i vekst, og de fantastiske fritidsinteressene brer seg over vårt langstrakte land. Vi i Hyperion gleder oss til videre arbeid med og for våre medlemsforeninger.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑