OrgNytt

Publisert på fredag 23. september, 2016

0

To nye fantastiske foreninger i Hyperion!

Under forrige sentralstyremøte ble to nye foreninger meldt inn i Hyperion! Vi ønsker Yugioh Oslo og bLAN Interesseorganisasjon (fra Sogn og fjordane) velkommen i gjengen. Her er en kort introduksjon fra foreningene selv:

Yugioh Oslo:
Yugioh Oslo er en fantastisk fritidsforening som primært går ut på verdens mest solgte kortspill, Yu-Gi-Oh! Som medlem av Yugioh Oslo kan vi by på lokale samlinger hvor alle spiller mot hverandre, spillkvelder hvor vi tester ut deck’s og en god sosialisering med andre som har samme interesse som deg.
It’s time to duel!!

BLAN Interesseorganisasjon:
Vi er organisasjonen bak et tradisjonsrikt dataparty som blir arrangert to ganger i året.

 

Høsten er på fremmarsj og vi i Hyperion ser frem mot å fortsette det spennende arbeidet med og for våre medlemsforeninger.  Husk å benytte våre støtteordninger, og meld deg på til landstinget 29.-30. oktober!

Tags:Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑