Publisert på onsdag 1. februar, 2017

0

Mannskap på Hypercamp – søk innen 15. mars

Hypercamp er Hyperions sommerleir. Hypercamp tilbyr blant annet kurs i laiv, kostyme, rollespill, esport og miniatyrspill. Deltakerne lærer også om det å drive forening og organisasjon, og det blir holdt spennende foredrag. I tillegg så bader vi, griller og spiller morsomme spill.

Hypercamp drifts av et frivillig mannskap, og uten dem hadde det ikke gått rundt. Mannskapet har ansvar for at det er mat på bordet, ryddig på toalettene og at alle deltageren har mulighet til å kose seg på Hudøy. I tillegg arrangerer de en del kveldsprogram og andre morsomme aktiviteter. Å være mannskap er også en god måte å bli kjent med mange av de frivillige i Hyperion, og en morsom opplevelse. Det er en god erfaring å lage et arrangement for over 100 mennesker og mannskapet på Hypercamp kan få en attest etterpå dersom de ønsker det. Hvis du har lyst til å være med å arrangere Hypercamp som mannskap må du melde deg til dette før 15. mars i skjemaet under og du vil få svar innen 1. april. Det er mange som vil lage Hypercamp, og vi har ofte flere søkere enn det er plasser, du får beskjed om du får delta som mannskap eller ikke før deltakerplassene er borte. Det er altså plass til å melde seg på som deltager etter at vi har tatt ut mannskapet.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑