Publisert på fredag 21. april, 2017

0

Rumpeldunkkurs på Hypercamp 2017

Lær deg å spille rumpeldunk; trollmannssporten fra Harry Potter-universet!

Hypercamp i år blir det fullskala rumpeldunkkurs alle tre kursdagene i løpet av leiren. Kurset er rettet mot nybegynnere til rumpeldunk med fokus på moro og gøy, men vil også gi utbytte for de som har spilt rumpeldunk flere ganger før. Det blir varierte øvelser og mye aktivitet for å introdusere regler, limen, ballene og forskjellige spillelementer. Kurset vil ha litt begrenset fysisk kontakt, slik at ingen kommer til skade ved uhell. Kurset er perfekt for de som ønsker å stille ekstra forberedt til Hypercamp-rumpeldunkturneringen.

Til dette kurset anbefaler vi å ta med treningstøy eller lignende.

Årets kursholder er Amund Storruste.

amund

Amund studerer for å bli sivilingeniør ved NTNU i Trondheim, og har vært med på rumpeldunk siden det først kom til Norge. For øyeblikket er han trener og spiller hos NTNUI.
Han har bakgrunn fra mange år med håndball og er en treningsglad og aktiv person. Amund har hatt mange timer moro med å prøve å utarbeide og videreutvikle nye taktikker, og har holdt mange treninger og kurs på forskjellige nivå.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑