OrgNytt

Publisert på tirsdag 2. mai, 2017

0

Margrete er ny aktivitetssekretær!

Ny aktivitetessekrtær i Hyperion er Margrete Bjørge Katanasho. Hun er på plass på kontoret fra slutten av juli!

Dette er en helt ny stilling, og vi gleder oss til å komme i gang. Aktivitetssekretæren skal ha ansvar for å bistå og følge opp aktivitet i Hyperion sentralt. For eksmpel landsmøte, sommerleir, heltinneprosjektet og skoleringer. Vi tror denne stilligen kommer til å gjøre våre aktiviteteter bedre.

Margrete er 21-år og har bred organisasjonserfaring både fra lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt nivå. Hun har vært aktiv i organisasjoner som Natur og ungdom, press og har også vært ungdomsdelegat til FN for LNU. Hun har vært med å arrangere store samlinger, møter og skoleringer før. 

Dere kan alle sammen møte Margrete på ulike arrangementer i Hyperion regi fremover, og hun gleder seg til å møte dere alle sammen. Meld deg på Hypercamp, for å bli enda bedre kjent med Margrete!Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑