Publisert på mandag 8. mai, 2017

0

Spesialeffektsminkekurs på Hypercamp 2017

Lær deg sminkekunnskaper som kan brukes til laiv, cosplay og mer!

Alice Norberg Poulsen er tilbake med sminkekurs til årets Hypercamp!
Kurset vil fokusere på spesialeffektsminke (kutt, blåmerker, brannskader, zombie m.m.), men vi går også igjennom bruken av lys og skygge ved hjelp av kremsminke. Dette kurset passer både for nybegynnere og for dere som vil lære mer om spesialeffektsminke.

alice

Alice har makeupartistutdanning fra NISS (Nordisk Institutt for Scene og Studio) og studerer nå Maske- og Hårdesign ved Westerdals Oslo ACT. I løpet av de siste årene har hun vært innom som assistent på «Snømannen», hatt ansvar for sminke/sfx på kortfilm, sminket for en teatergruppe i Drammens Teater og på Chat Noir i Oslo, i tillegg til mange andre spennende prosjekter ved studiet.

Vi gleder oss!Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑