Publisert på torsdag 18. mai, 2017

0

Laivkurs på Hypercamp 2017!

anita

I år blir det kurs i laiv, eller levende rollespill, på Hypercamp. Det er oss en glede å meddele at Anita Myhre Andersen tar turen til Hypercamp i år også.

Anita er utdannet historiker og jobber som lektor på Steinerskolen i Bergen. Hun har drevet med laiv i over 20 år og har arrangert laiv i Libanon, Botswana og Hviterussland, i tillegg til Norge der hun for tiden jobber for Tidsreiser med å arrangere barnelaiv.

Ved å delta på laivkurset vil du lære om de grunnleggende teknikkene for å kunne lage laiv. «Vi arbeider med dette på en praktisk måte som gjør at du etterpå kan klare å lage dine egne laiver.» «Sammen utvikler vi setting, roller, relasjoner, intriger og scener, samt enkle kostymer, sminke og scenografi. Kurset avsluttes med at vi spiller laiven sammen.»

Kurset gir best utbytte dersom du deltar på alle tre kursdagene, men dette er ikke et krav.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑