Uncategorized

Publisert på onsdag 14. juni, 2017

0

Cosplaykurs på hypercamp 2017

 Lær å lage cosplay-props uten å tømme lommeboken på materialer!

Tanita Aaram kommer til Hypercamp for å holde cosplaykurs. Kurset vil være et prop-kurs hvor du får lære å bruke billige materialer for å lage kule ting til cosplay. Kurset vil gi deg erfaring med materialer og teknikker som hjelper deg med å utvikle smarte løsninger på forskjellige props/kostymedetaljer, også på et lavt budsjett. Kurset er egnet både for nybegynnere og de med cosplay-erfaring.

tanita

Tanita går på maske og hårdesignlinja på westerdals hvor hun lager og designer karakterer ved hjelp av forskjellige spesialeffekter og sminke, og til disse trengs det både props og kostyme som kan løfte en karakter. Tanita elsker å være kreativ og synes alltid det er ekstra gøy når man også er kreativ i materialvalget.

Hun gleder seg til å møte dere på hypercamp!

Både verktøy og diverse materialer vil være tilgjengelig under store deler av leiren slik at man kan fortsette på eller starte nye prosjekter også utenfor kurs.

 

 Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑