Uncategorized

Publisert på mandag 17. juli, 2017

0

Minecraft-kurs på Hypercamp

Bli med inn i en fantastisk verden av blokker og ‘lego for voksne’!

Minecraft er et byggespill og kurset fokuserer både på å lære seg Minecraft fra scratch og å dykke inn i det litt mer avanserte. Vi skal være kreative, modige, nedkjempe zombier, bygge borger og utforske huler! Kurset passer for både nybegynner og de viderekomne som vil lære mer om Minecraft!

haavard

Håvard er kanskje mest kjent som Alacho på internett. I nesten tre år levde han av å produsere videoer på YouTube, spille spill og redigere videoer på YouTube, som i hovedsak handlet om Minecraft, mods, servere og andre spill. I løpet av det siste året har han jobbet for å utvikle andre YouTubere og norsk YouTube generelt. I tillegg til dette har han spilt teater i mange år, drevet med laiv/rollespill og også spilt golf fra han var ung.

Det er enda mulig å melde seg på Hypercamp. Sjekk ut lenkene i sidefeltet til høyre.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑