Aktivitet

Publisert på onsdag 2. august, 2017

0

Hypercamp er over for denne gang

Hypercamp 2017 er over for denne gang og vi takker for en fantastisk sommeruke!

24.-26. juli samlet rundt 100 ungdommer seg på Hudøy Feriekolonier, i Vestfold, for å bli kjent med hverandre, bade og drive med fantastiske fritidsinteresser.

IMG_4765
På årets Hypercamp var det kurs i bueskyting, cosplay, FX-sminke, kostyme, laiv, minecraft, rollespill og rumpeldunk. I tillegg var det en rekke andre aktiviteter på campen, som blant annet rumpeldunkturnering, orke-laiv, Disney-karaoke, bading og ridderturnering.

Uka ble sparket i gang med bli-kjent-leker og Hyperlekene, som blandt annet innebar sverdkamp, fantastisk quiz og kostymelaging. Derretter startet kursene og deltagerne fikk fordype seg i selvvalgte fantastiske fritidsinteresser, som Minecraft-kurs med Alacho og historisk kostymekurs.

I løpet av uka var det også av spilling av brettspill og Smash, visning Game of Thrones og perling. Hypercamp ble, som alltid, avsluttet med leirbål, med visning av det som ble laget på leieren, dikt og film fra uka som hadde gått.

IMG_5501

Vi vil gjerne takke deltakere og mannskap for en fantastisk uke og gleder oss allerede til Hypercamp 2018!

Vil du se flere bilder fra leieren kan du sjekke ut et helt album her!Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑