Forening

Publisert på tirsdag 12. september, 2017

0

Tre nye fantastiske foreninger

Det har nylig blitt meldt inn tre nye fantastiske foreninger i Hyperion. Her er litt informasjon om hvem de er og hvor de er å finne:

Stavanger Pokemon Liga
Beskrivelse: Stavanger Pokemon Liga er en barne- og ungdomsforening basert i Stavanger med formålet å fremme interesse og engasjement for Pokemon TCG/VGC. Stavanger Pokemon Liga baserer seg på frivillig engasjement, og er partipolitisk og religiøst uavhengig. Vi har to ukentlige medlemstreff der vi spiller Pokemon TCG, bytter kort og sosialiserer. Ca. annenhver uke arrangeres det også turnering. De faste spillerne er mellom 8 og 25 år.
Sted: Stavanger
Kontakt: fredrikmikalwold@gmail.com

Pentafoil EK
Beskrivelse: Vi jobber for å fremme E-Sport og å gjøre dette til en anerkjent sportsform på lik linje med all annen sport.Vi har et brennende ønske om å løfte Norge opp på Europa toppen i konkurranse og være en hjertesten innenfor all aktivitet innenfor denne grenen. Vi skal gjennom målrettet arbeid skape muligheter for interesserte, legge til rette riktige møtepunkter mellom atleter, deltakere, tilskuere og samarbeidspartnere.
Sted: Trondheim
Kontakt: Post@pfgaming.no
Web: https://www.pfgaming.no

Kong Oscars riddere
Beskrivelse: En forening med 6 medlemmer som jevnlig møtes for å spille brettsspill og gjøre andre fantastiske aktiviteter.
Sted: Bergen
Kontakt: adrian.rabben@outlook.com

 

Vi ønsker våre nye medlemsforeninger hjertelig velkommen!

Tags: , , ,Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑