Landstinget

Publisert på fredag 22. september, 2017

0

Landstinget 2017 nærmer seg

28.-29. oktober samles Hyperion-foreninger fra hele landet for årets mektigste møte, Landstinget! Det er her de spennende diskusjonene skjer og viktige spørsmålene for 2018 avgjøres.

I løpet av en helg møtes forbundet for å bestemme hva vi skal gjøre, mene og bruke penger på i organisasjonsåret som kommer. Det vil si at dersom du og foreningen din ønsker at Hyperion skal arrangere et nytt seminar, jobbe for et politisk mål eller styres på en annen måte, så er dette sjansen deres for å få gjennomslag.

Hva er landstinget?
Landstinget er Hyperions øverste organ og det er dette møtet som skal stake ut retningen for alt arbeidet som skjer på kontoret i Oslo. Her vedtas arbeidsprogrammet, hvor alt Hyperion skal gjøre står, vedtektene, som bestemmer hvordan organisasjonen skal styres, politisk program, hvor man finner alle de politiske kravene våre, og budsjettet, oversikten over det vi skal bruke penger på.

Leder, Generalsekretær og nestledere velgses også på ladstinget, i tillegg til sentralstyret, direktevalgte mandater til representantskapet, valgkomiteen og desisjonskomiteen. Dersom du har lyst til å stille, eller kjenner noen som er perfekt til et av disse vervene, må du huske å nominere dem før 27. september. Les mer om nominasjoner til landstinget her.

Landstinget er ikke bare seriøs møtevirksomhet – på kveldene blir det selvsagt masse tid til brettspill, film og annen sosial morro.

Bilde hentet ut av videostream. FOTO: Eskil Hadland.

Sånn ser det ut når forbundet er samlet for å diskutere og bestemme viktige ting!

Deltagelse på LT
Alle Hyperion-foreninger kan sende delegater ut fra fordelingsnøkkelen under. Det er også mulig å sende varadelegater, antallet varaer man kan sende er delegatplasser delt på to rundet opp.

Forening innmeldt i 2017: 1 observatør
5-39 medlemmer: 1 delegat
40-99 medlemmer: 2 delegater
100-199 medlemmer: 3 delegater
200-349 medlemmer: 4 delegater
350-599 medlemmer: 5 delegater
600-999 medlemmer: 6 delegater

For å kunne delta på Landstinget må man ha betalt medlemskontingent i foreningen for 2017. Påmeldingsskjema finnes i Hypersys. Foreningene har fått tilsendt invitasjon til Landstinget på E-post med all praktisk informasjon. Du finner også løpende opptadert informasjon på Landstinget.no.

Viktige frister før Landstinget
27. september: Frist for å melde opp saker til behandling på Landstinget. Dersom du vil melde opp en sak, send en e-post til n4f@n4f.no

27. september: Frist for å nominere kandidater til valg. Nominasjoner kan sendes inn gjennom https://form.jotformeu.com/72053648296362. Spørsmål om valg kan rettes tilvalgkom@n4f.no.
Ønsker du å stille til valg som valgkomitémedlem kan du sende en e-post til sara@n4f.no, skriv «Valgkomite» i emnefeltet.

27. september: Frist for å levere inn forslag til vedtektsendringer. Forslag sendes inn gjennom ttps://goo.gl/forms/hjlcDpYf6va6OERv2. Gjeldende vedtekter kan lastes ned pån4f.no/dokumenter.

13. oktober: Frist for å melde seg på til Landstinget

Har du spørsmål til landstinget?
Ikke nøl med å ta kontakt med n4f@nf4.no. Husk at du kan sjekke Landstinget.no for løpende oppdatert informasjon.
Vi gleder oss til å se deg der!Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑