Landstinget

Publisert på onsdag 1. november, 2017

0

Habiba Stray er Hyperions nye leder

På Hyperions 14. ordinære landsting denne helgen ble Habiba Stray valgt til ny leder.

Habiba er 23 år og kommer fra Vest-Agder. Hun har vært aktiv i Hyperion siden 2016, da hun ble valgt inn i sentralstyret. Det siste året har hun vært Hyperions 2. nestleder og jobbet 50% på Hyperion-kontoret. Nå har landstinget enstemmig valgt henne som forbundets nye leder.

– Det føltes helt ubeskrivelig. Jeg har aldri vært så nervøs, spent, stolt, glad og på gråten som da jeg ble valgt. Tror til og med at jeg gråt en liten skvett! Nå er jeg bare så fantastisk lykkelig og ser utrolig frem til alt dette vervet vil bringe, sier Habiba.

HAbiba

Habiba på talerstolen under Hyperions 14. ordinære Landsting.

Som nestleder hadde Habiba ansvaret for å arrangere Hypercamp, Hyperions sommerleir med over 100 deltagere. Hun har også jobbet med internasjonale prosjekt og hatt tett kontakt med søsterorganisasjonene våre i Sverige og Danmark. Nå er hun klar for å ta fatt på vervet som leder i en av Norges største barne- og ungdomsorganisasjoner.

– Hyperion er en fantastisk organisasjon fordi vi gir barn og unge muligheten til å utforske sin nerdehet. Uansett hvem du er kan du finne din plass i Hyperion fordi vi alle er knyttet sammen gjennom kjærligheten for det fantastiske, fortsetter hun.

Habiba har lang fartstid i organisasjonslivet. Tidligere har hun blant annet sittet i sentralstyret til Elevorganisasjonen og vært aktiv i Fantastene, Oslostudentenes forening for fantasi, lek og spill. 1. januar 2018 tropper hun på som ny Hyperion-leder.

– Jeg gleder meg mest til å jobbe med dette strålende sentralstyret Landstinget har valgt og å dra på medlemsbesøk til alle de fantastiske foreningene våre. Målet er å besøke så mange som mulig, avslutter hun.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑