Forening

Publisert på tirsdag 14. november, 2017

0

Nye Hyperion-foreninger!

Hyperion har fått tre nye fantastiske foreninger! Vi vil gjerne si velkommen til Haugasmash, Smash Rogaland og Air E-sport som er de tre siste tillskuddene til forbundet. Alle de tre foreningene har blitt stiftet i løpet av de siste årene, og nå er de feske Hyperion-foreninger.
esportair
Air E-sport
Air E-Sport er en E-sportklubb som hovedsaklig deltar på LAN, turneringer og E-sportligaer i Europa. De består av fem spillere med to Counter-Strike:GO-lag, to lag i League of Legends og et Hearthstone-lag. Air E-sport er blant annet medlem i TelenorLIGAEN og gleder seg spesielt til å delta i den kommende høstsesongen. Foreningen ønsker å jobbe seg mot videre seriespill i TelenorLigaen og rekruetere flere normenn til E-sport. De vil også jobbe for å bli en større forening og har lyst til å etablere egne rekrutterings- og satstingslag for spillene de driver med.

Air E-sport holder til i Øvre Eiker i Buskerud. Du kan lese mer om dem på nettsidene deres  her eller sende en mail til bteigen@airesport.no.

Haugasmash
Haugasmash er Haugesunds helt egne Super Smash Bros-gruppe, som arrangerer Super Smash-turneringer minst en gang i måneden. De har som rundt 15 deltagere på sine møter, og har blant annet hatt besøk fra Stavanger og Bergen. I fremtiden drømmer Haugasmash om å arranger enda større møter med flere nye deltagere. De har en egen discord, en spesialdesignet app for spillere, med ca. 60 medlemmer.

Haugasmash holder til i Haugesund og kan kontaktes på Haugasmash@hotmail.com.

Smash Rogaland
Smash Rogaland er en organisasjon med mål å skape et sosialt og konkurranseinnstilt miljø for gaminginteresserte ungdommer i Rogaland. De er for det meste fokusert på Super Smash Bros når det gjelder turneringer, men folk tar med seg andre spill også av og til. Smash Rogaland har vært et community lenge nå, og har holdt noen store turneringer i samarbeid med LAN events og andre Smash-organisasjoner fra andre steder i Norge.

Smash Rogaland holder til i Stavanger, og kan nåes på tinbaros@hotmail.com.

 

Vi gleder oss til å se mer fra Air E-sport, Smash Rogaland og Haugasmash i tiden som kommer!
Er du interessert i å være med i en Hyperion-forening, men ikke bor i nærheten av Haugesund, Stavanger eller Øvre Eiker? Se kart over alle våre foreninger her eller les mer om hvordan du kan starte opp din egne forening her.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑