Landstinget

Publisert på onsdag 13. desember, 2017

0

Bli kjent med Hyperions nye generalsekretær

På landstinget i oktober ble Simon Skjerven valgt til ny generalsekretær i Hyperion. Her kan du bli bedre kjent med han!


Simon er 23 år og kommer fra Sogn og Fjordane. Han startet sin Hyperion-karriere i 2014 da han ble valgt inn i sentralstyret. Der ble han værende ett år før han ble ansatt i stillingen som regionkoordinator. På landstinget i oktober ble han enstemmig valgt som Hyperions nye Generalsekretær.

– Det er en stor ære å få tilliten til å lede forbundet det neste året, sammen med det nyvalgte sentralstyret. Jeg har fått med meg et sterkt lag som skal drive Hyperion i 2018, sier Simon.

Simon Skjerven

Som regionkoordinator har Simon jobbet to dager i uken med å følge opp Hyperions regionslag. Han har også tatt initiativ til en rekke andre prosjekt, som å utvikle Hyperskolen, Hyperions nettbaserte kursplattform og å arrangere skoleringen Hypericon. Nå gleder han seg til å ta fatt på nye oppgaver i forbundet.

– De neste årene skal Hyperion gjennom en fornyelsesprosess, og det arbeidet gleder jeg meg veldig til å følge. Landstinget vedtok et ambisiøst arbeidsprogram som det blir spennende å implementere, fortsetter han.

Simon har lang erfaring fra organisasjonslivet og har tidligere vært aktiv i Elevorganisasjonen, hvor han blant annet satt i sentralstyret. Han er også Hyperions representant i styret til Landsrådet for Norges Barne- og Ungdomsorganisasjoner (LNU). De to siste årene har han studert medievitenskap ved Universitetet i Oslo og vært aktiv i Fantastene, Oslostudentenes forening for fantasi, lek og spill

1. januar trer Simon inn i rollen som generalsekretær i Hyperion.

– Hyperion er en unik, ung og spennende arbeidsplass. Det er noe helt spesielt å få lov til å jobbe fulltid i en organisasjon som man er så glad i! Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på arbeidet, avslutter Simon.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑