Forening

Publisert på tirsdag 23. januar, 2018

0

Åtte nye fantastiske foreninger!

Hurra, Hyperion har fått hele åtte nye fantastiske foreninger! Her kan du lese litt om de åtte – og kanskje en (eller flere?) er midt i blinken for deg?

OSI Quidditch
OSI Quidditch: OSI Quidditch er et idrettslag knyttet til Oslostudentenes idrettsklubb (OSI) som spiller quidditch, eller rumpeldunk på norsk. Sporten er inspirert av Harry Potter-bkene, men har blitt tilpasset den virkelige verden og blitt til en sport som minner om en blanding av håndball, rugby og kanonball. OSI Quidditch har to lag og inkluderer alle som har lyst til delta, uansett fysiske ferdigheter eller kjønn. De trener tre til fire ganger i uka og deltar i internasjonale turneringer. I tillegg til det sportslige arrangerer de sosiale sammenkomster og ønsker å skape et godt miljø for alle medlemmer.

Lurer du på noe om OSI Quidditch eller kunne du tenke deg bli medlem? Send en E-post til osiquidditch@gmail.com, da vel.

OSI team photo

OSI Quiddich er klare for kamp!

Mosjøen Tegne- og Serieforening
Mosjøen Tegne- og Serieforening er en frivillig forening som skal samle kreative, tegneserieinteresserte ungdom i Mosjen og omegn. De har base i Vefsn kommune i Nordland.

Har du spørsmål kan du kontakte tomkedar@gmail.com.

Radar Event
Radar Event er en frivillig ungdomsorganisasjon i Asker som ønsker gi unge gode kulturelle opplevelser og aktivitetstilbud. Radar Event arrangerer Infected Lan, Unicon Expo, UKM Asker, fester, konserter, kurs og temakvelder. De har rundt 400 registrerte medlemmer mellom 13 og 20 år og er ansvarlig for mye av ungdomsaktiviteten på Asker kulturhus. I løpet av de siste årene har de utviklet aktiviteter innen spill, data og cosplay, samtidig som de har hatt fokus på at medlemmene skal få opplring til å lage egne arrangement.

Bor du i Asker eller omrdet rundt og kunne tenke deg å bli med på aktivitetene til Radar Event? Da kan du kontakte dem på Radar.event@gmail.com.

radar2-573x380

Infected Lan i regi av Radar Event!

Norges Ymseforening
Norges Ymseforening er en forening som i hovedsak er basert i Bergen, men som også har aktivitet andre steder i landet. Målet deres er skape en arena for alle de aktivitetene som ellers ikke er store og omfattende nok til å danne sine egne foreninger, men som fortsatt har en kjær plass hos mange unge. De driver med alle de fantastiske fritidsinteressene i Hyperion, og rommer alt fra Lego-lek, fandom og Pokemon Go og spiller også bordspill og andre spill.

Høres Norges Ymseforening ut som noe for deg? Da kan du ta kontakt med dem på katiebeeean@gmail.com.

Rollespill-Lauget Eurathania
Rollespill-Lauget Eurathania (RLE) ønsker å øke engasjementet og aktiviteten rundt rollespill og bordspill i alle former, med spesielt fokus på bordrollespill. De ønsker å ha regelmessige spillsamlinger på Chateau Neuf og Blindern og vil gjerne samarbeide med andre bords- og rollespillorganisasjoner med studenter som målgruppe. Målet deres er introdusere flere unge for bord-, rolle og bordrollespill.

Lyst til å høre mer om Rollespill-lauget Eurathania? Da kan du sende en mail til leaf@hdu.no.

Lan-E
Lan-E er en forening som vil skape bedre datakultur og sosiale møteplasser for datainteresserte i Evje og Hornes kommune. De planlegger arrangement med sosiale opplegg som konkurranser og mulighet til å teste ut nye spill. Tidligere har de blant annet leid inn en HTC Vive. Lan-E har mål om å holde arrangementer kostnadsfrie eller så billig som mulig, slik at alle i lokalsamfunnet har mulighet til å delta.

Du kan kontakte Lan-E på evjelan@gmail.com!

Kristiansand Tegneserie-Workshop
Kristiansand Tegneserie-Workshop ble grunnlagt for ungdom som interesserer seg for tegneserieskriving- og tegning. I seks år har de drevet et ukentlig kurs som blant annet har resultert i Kristiansands eneste tegneseriefestival Stribefeber. I tillegg har de laget plakater for Kristiansand Folkebibliotek og cover til diverse lokale tidninger. I dag holder de på å lage sitt eget tegneserieblad, kalt Sofa, i samarbeid med Kristiansand Kommune.

Bor du eller noen du kjenner i Kristiansand og tenker at dette hørtes spennende ut? Send dem en mail på vampray@hotmail.com.

11046171_10153177561591437_3947562787950140125_n

Kristiansand Tegneserie-Workshops har selvsagt egentegnet logo!

Books&Beyond
Books&Beyond er en fantasyklubb i Tvedestrand som driver med fabelprosa. Foruten å dele leseropplevelser fra fantasylitteraturen, er typiske klubbaktiviteter fandom, cosplay, ulike spill og konkurranser som Rumpelduk og trollmannsturneringer. De planlegger også å arrangere treff med fantasyforfattere på for eksempel Tvedestrand folkebibliotek. Books&Beyond er åpen for alle mellom 11 og 18 år (6. klasse og 3. vgs).

Du kan kontakte Books&Beyond på peter.svalheim@tvedestrand.kommune.no.

Vi gleder oss til se mer fra alle de nye foreningene i tiden som kommer!
Er du interessert i være med i en Hyperion-forening, men bor ikke i nærheten av foreningene ovenfor? Se kart over alle våre 200 foreninger her eller les mer om hvordan du kan starte opp din egen forening her.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑