OrgNytt

Publisert på torsdag 25. januar, 2018

0

To nye ansatte i Hyperion!

I januar ønsker vi to nye ansatte velkommen til kontoret! Her kan du bli bedre kjent med Karianne og Emmy som skal jobbe med regionslagene og magasinet Pegasus. 

Ny regionssekretær

Karianne Hagen Wendt er ny regionsekretær i Hyperion! Karianne er 21 år og kommer fra Stavanger. Hun har lang erfaring fra organisasjonslivet og har blant annet jobbet som generalsekretær i Ungdom mot EU og sitter i styret til Nei til EU. Ved siden av jobben i Hyperion skal Karianne studere på UiO.

Som regionsekretær jobber Karianne to dager i uka på kontoret i Oslo og har ansvar for å følge opp regionslagene i hele landet. Nå gleder hun seg til å bli kjent med alle de flotte foreningene!

Lurer du på noe om regionslagene i Hyperion? Da kan du sende Karianne en mail på karianne@n4f.no.

 

 

Emmy_Pegasus2Ny redaksjonsmedarbeider i Pegasus

Samtidig starter Emmy Henriette Netka som ny redasjonsmedarbeider i Pegasus. Hun kommer fra Hamar og er 27 år. Tidligere har Emmy studert tekst på Westerdals og estetikk på UiO. I tillegg hun har mye erfaring fra frilansarbeid med podkast, tv, tekst og sosiale medier. Som nyansatt i Hyperion gleder Emmy seg til å til å møte Hyperion’ere på morsomme arrangementer og til å kanskje lage podkast for Pegasus.

Pegasus er medlemsbladet til Hyperion og skriver om alt fra dataspill, til laiv og om det som skjer i forbundet. I løpet av året gis det ut en fysisk utgave, samtidig som magasinet oppdateres jevnlig på nett. Sjekk det ut her (http://magasinetpegasus.no/).

Kunne du tenke deg å bidra til Pegasus eller lurer på noe knyttet til magasinet? Da kan du sende en mail til emmy@n4f.no.

 

 

 

Vi gleder oss masse til å ha Karianne og Emmy på kontoret!Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑