OrgNytt

Publisert på fredag 2. februar, 2018

0

Årshjul 2018

2018 er godt i gang og vi er klare for enda et innholdsrikt år! Her kan du lese om alt det fantastiske som skal skje i året som kommer.

17. Mars: Representantskapsmøte RS01
Representantskapet er Hyperions øverste organ mellom Landstinget. De har ansvar for å revidere budsjett og gir alle Hyperion-foreninger mulighet til å påvirke forbundet mellom Landsting.

28. Mars – 1. April: Hyperion på The Gathering
Vi gleder oss til at medlemsforeningen vår, KANDU, arrangerer et av verdens største dataparty, The Gathering!

6. – 8. April: Kurshelg for regionslagene
Sitter du i et regionslagsstyre? Hold av datoene – da blir det nemlig kurshelg om at du trenger å vite som styremdlem i et regionslag. I tillegg blir det selvsagt også spill og kos!

1. Mai: Frist for å levere årsrapport
Her finner du all informasjon om levering av årsrapport.

27. – 30. Juni: Hyperion på Oslo Pride
Hurra for mangfold og retten til å være seg selv! Vi ferier Oslo Pride som i fjor med stand i Pride Park.

Hyperion på Oslo Pride 2017!

23. – 27. Juli: Hypercamp
Årets mest fantastiske sommeruke! Vi gleder oss til leir med spill, bueskyting, rumpeldunk, spill og bading, for å nevne noe! Husk at du allerede nå kan melde deg på, les mer om det her.

13. – 18. August: Hyperion på Arendalsuka
Vi er klare for hele Norges politiske festival. I fjor møtte vi blant annet flere politikere for å høre hva de tenker om Hyperions politikk.

1. September: Fantastisk Folkefest
September sparkes i gang med en storslått feiring av det fantastiske – hold av datoen og gled deg til en dag full av spill, konkurranser og nerdeinteresser!

21. – 23. September: Hypericon + Representantskapsmøte RS02
Hypericon er konferansen for deg som vil lære enda mer om å drive en forening. Her kan alle fra de mest drevne til nybegynnere, få nyttig innspill om å drive en superforening og bli kjent med Hyperion’ere fra hele landet!

Hypericon 2017!

26. – 28. Oktober: Landstinget 2018
Årets viktigste møte! På landstinget bestemmes alt Hyperion skal gjøre, mene og bruke penger på for det kommende året, samt hvem som skal styre forbundet. Har du en idè til noe Hyperion bør gjøre eller mene i 2019? Da er dette møtet for deg!

Landsting 2017!

9. – 11. November: Nordisk Heltinnehelg i Gøteborg
Heltinneprosjektet samler alle de fantastiske jentene i Hyperion, for å vise at den fantastiske kulturen er like mye en jentegreie som en guttegreie. For aller første gang skjer heltinnesamlingen i år i Gøteborg, som et samarbeid med den svenske søsterorgansiasjonen vår, Sverok!

Vi gleder oss til et fatnastisk år og håper dere er like klare som oss! Hold av datoene og følg med på her på nettsidene våre og på Hyperions sosiale medier for mer informasjon.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑