OrgNytt

Publisert på fredag 9. mars, 2018

0

Nytt, fantastisk sentralstyre

I oktober ble et nytt, fantastisk sentralstyre valgt, og 1. januar troppet de på! Denne gjengen har ansvaret for å sette vedtakene fra Landstinget ut i livet og svarer gjerne på spørsmål om Hyperion.

I tillegg til valg av ny leder og ny generalsekretær valgte Landstinget to nye nestledere og syv nye sentralstyremedlemmer. Her kan du få et lite innblikk i hvem de er og hva de gleder seg til i året som kommer!


Line Manum Kvinge, 1. nestleder
Alder: 22 år
By: kommer fra Bergen, bor i Oslo
Forening: driftsleder i Spillfestivalen Arcon, økonomiansvarlig i Oslo Kvinnelig Spillforening, medlem i Regncon, Oslo Flipperspillklubb og Spillforeningen the Fellowship
Kontakt: Line@n4f.no

– I året som kommer gleder jeg meg til å jobbe masse med de fantastiske fritidsinteresser og minst like fantastiske hyperionister! Også gleder jeg meg vilt masse til Hypercamp! Hjertesaken min er at Hyperion skal være en fantastisk organisasjon som reflekterer det samfunnet vi har rundt oss. Et Hyperion hvor alle føler seg velkommen, respektert og representert, et Hyperion for alle! Nerds unite!


Erling Nes Mygalnd, 2. nestleder i Hyperion
Alder:
27 år
By: kommer fra Haugesund, bor i Oslo
Forening: medlem i Westlaiv og MTG Haugesund
Kontakt: Erling@n4f.no

– Jeg gleder meg noe sykt til å dra på Hypercamp! Men også til å dra på forretningsbesøk og møte hele det fantastiske Norge. Min hjertesak må nok være politikk, for meg er det utrolig viktig at Hyperion og vår kultur blir likebehandlet som annen kultur og får den annerkjennelsen vi fortjener.


Leaf O. P. Thorseth, sentralstyremedlem 
Alder: 20 år
By: kommer fra Bergen, bor i Oslo
Forening: leder i Rollespill-Lauget Eurathania, styremedlem i Fantastene og medlem i Spillforeningen Regncon
Kontakt: leaf@n4f.no

– Min ypperste hjertesak er at Hyperion skal nå ut bedre til de områdene vi ikke dekker godt nok i dag. Da mener jeg ikke bare geografisk, men også de områdene innenfor de fantastiske fritidsinteressene, som vi ikke støtter oppunder like godt som vi burde.

Laila Oftedal Voll, sentralstyremedlem 
Alder: 19 år
By: kommer fra Oslo, bor i Trondheim
Forening: leder i Trondheimsstudentenes sci-fi og zombieklubb. Med i Oslo kvinnelige spillforening, har vært med i Den aldrisluttende forening og Kattas fabelprosaiske elevsamfunn
Kontakt: Laila@n4f.no

– I år gleder jeg meg masse til å få være med å påvirke og delta i alt det sosiale rundt Hyperion. Jeg synes det er en fantastisk gjeng med masse engasjement, og håper jeg får bidratt mest mulig. Jeg håper også jeg får dratt på foreningsbesøk og får utforsket bredden i de fantastiske fritidsinteressene!

Vincent Adrian Mainardi
Alder: 20 år
By: Oslo
Forening: Fantasimester i Fantastene.
Kontakt: Vincentm@n4f.no

– I året som kommer gleder jeg meg utrolig mye til Hypercamp! I fjor fikk jeg rollen som Dummeldrur, poengmesteren for de forskjellige klanene. Jeg er skikkelig spent å se hvordan vi kan gjøre Hypercamp ENDA MER FANTASTISK.

Eina Bergem Jørgensen
Alder: 22 år
By: Oslo
Forening: tidligere KFEer, nå leder av Oslo Kvinnelige Spillforening.
Kontakt: Eina@n4f.no

– I året som kommer gleder jeg meg til å dra på besøk til og bli kjent med flere av Hyperions flotte foreninger. Jeg gleder meg masse til årets kuleste uke – nemlig Hypercamp, og generelt til et år med masse kul Hyperionaktivitet og ting vi skal jobbe med i sentralstyret.


Helle Munthe-Kaas
Alder: 21 år
By: Oslo
Forening: Oslo Kvinnelige Spilleforening, Fantastene, og Norges Wrestlingforbund
Kontakt: Helle@n4f.no

– Hva er det jeg ikke gleder meg til! Det er såpass mange spennende prosjekter og besøk som kommer til å skje, og jeg gleder meg til å ta del i alt, eller så mye som jeg kan ihvertfall! Jeg vil gjerne gjøre Hyperion mer inkluderende for alle!

Gabriella Vasiliki Salicath Mastoris
Alder: 22 år
By: bor i Tønsberg, har vokst opp i Hellas
Forening: styremedlem i Vestfold Digitale Ungdom
Kontakt: Gaberiella@n4f.no

Jeg gleder meg til å se hva jeg kan bidra med i Hyperion! Jeg har fått Heltinneprosjektet som et av mine arbeidsområder og gleder meg til å se hvor bra helg vi klarer å skape for våre Heltinner!

Simen Olsen
Alder: 26
By: Kommer fra Fredrikstad, bor i Tønsberg
Forening: Kreativ Aktiv Norsk DataUngdom (KANDU), Fredrikstad Kort- og Brettspillklubb (FKBK) og OpFor Airsoftklubb. Styreleder og styremedlem i de siste.
Kontakt: Simen@n4f.no

Jeg gleder meg til å fortsette arbeidet med å skape en plattform hvor ungdom kan gjøre sin egen greie. l tillegg gleder jeg utrolig mye til fellesskapet som er ved å sitte i en så inkluderende organisasjon som Hyperion.

Vi gleder oss til et fantastisk år med det nye sentralstyret!
 Har du spørsmål kan du ta kontakt med et av de nye sentralstyremedlemmene eller sende en e-post til n4f@n4f.no!Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑