Månedens forening

Publisert på torsdag 3. mai, 2018

0

Månedens forening: WestLaiv!

Hils på WestLaiv, månedens Hyperion-forening!

WestLaiv er Haugesundforeningen for alle som har lyst til å bli kjent med andre mennesker mens de rollespiller og laiver! I april har de hatt gjester hele veien fra Nederland og nå er de klare for en ny måned full av nye eventyr.

Når og hvordan ble foreningen deres startet opp?
Vi startet faktisk opp på Hypercamp. Vi hadde tenkt å starte forening lenge, men det var først da vi var der og møtte alle menneskene så ble alt så mye lettere. Primært driver vi med tabletop rollespill og laiv, men har også møter hvor vi finner på mye annet gøy, som nerfkvelder, grilling og kreativ-papp hvor vi lager ting av papp og teip.

Hva holder dere på med denne måneden?
Vi har nettopp holdt laiv hvor vi fikk besøk fra både østlandet og Nederland! Ellers planlegger vi rollespillhelg på Gamle Slaktehuset med pizza, enhjørninger og drager. Når dette blir er enda uvisst. Så holder også lederen av WestLaiv, Jarle Waage, på med å planlegge videre historien på Valhalia laivene, som er fantasylaivuniverset tilknyttet WestLaiv.

Laiv-planlegging i full gang!

Hva er det beste med foreningen deres?
Vi har et eget laivunivers! De fleste laivene våre finner sted i Valhalia, som nevnt tidligere er et fantasyunivers. Og det beste med å ha et eget univers, er at man er med på å utvikle og forme hva som skjer i historien. Vi har også hele 2 dager i uken hvor vi har aktivitet. Tirsdager er det laivplanlegging, sosiale aktiviteter, grilling, nerding og bare gøy. Torsdager er satt av til rollespill hvor vi for tiden spiller Dungeons & Dragons. Disse dagene er åpne for alle som ønsker å være med på å ha det gøy ilag med oss!

Hva hadde foreningen deres kjøpt dersom dere hadde uendelig med penger?
Uendelig med penger? Vi hadde laget en laivby, stor med hytter til å sove i og butikker å handle i. Og slott. Så klart. Hvorfor ikke bare ha en stooor laiv som også er litt festival?
Vi hadde også kjøpt inn utstyr som vi kunne låne bort til de som ikke hadde hatt råd til alt av kostymer og props. Og så klart arrangert Laiv og rollespill arrangement gratis for alle!

Har dere et tips til andre Hyperion-foreninger?
Dra på Hyperion arrangement! Enten det er kursing på Hypericon, Landstinget eller Hypercamp. Der er en superbra måte å bli kjent med både Hyperion, men også så mange andre som deler interessene våre. Og såklart: Kom å besøk Valhalia!

Er WestLaiv foreningen for deg eller noen du kjenner?
Sjekk dem ut på Facebook , eller Instagram, da vel! Har du spørsmål kan du også ta kontakt med leder Jarle på mail, Jarle.1990@gmail.com.
WestLaiv er åpent for alle, og har møter på Gamle Slaktehuset på tirsdager og torsdager fra kl. 17-22.

Bor du ikke i Haugesunds-området, men kunne tenke deg å drive med laiv og rollespill? Sjekk ut kartet med alle foreningene våre her!

Tags:Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑