OrgNytt

Publisert på onsdag 4. juli, 2018

0

Ledig stilling som organisasjonssekretær i Hyperion

Hyperion søker en organisasjonssekretær til en 40% stilling.

OM HYPERION:

Hyperion er den nasjonale paraplyorganisasjonen for foreninger som driver med fantastiske fritidsinteresser. Dette inkluderer datatreff, rollespill, brettspill, cosplay, fantasylitteratur, film og mer. Hyperion forvalter frifondmidler fra LNU, støtter drift av medlemsforeningene, og driver andre prosjekter som sommerleir og kurs for medlemmer. Organisasjonssekretæren jobber på Hyperions kontor, ledet av generalsekretæren, sammen med Hyperions arbeidsutvalg og et sekretariat.

OM STILLINGEN:

Organisasjonssekretæren skal bistå generalsekretæren i drift av organisasjonen. Oppgavene består i stor grad av administrativt arbeid, økonomiske oppgaver, og medlemskontakt. Eksempler på oppgaver er blant annet postarkivering, registrering av nye foreninger, fakturering, oppfølging av lokallag og arrangere aktiviteter. Organisasjonssekretæren har også administrativt ansvar i nettbanken og i Hyperions foretrukne digitale plattform, Hypersys. Noen oppgaver fordeles blant alle som jobber på kontoret, som resulterer i tidvis prosjektansvar. Det kan forekomme noe kvelds- og helgearbeid i forbindelse med møter, kurs og arrangementer.

VI SØKER:

Hyperion søker en motivert medarbeider med bred organisasjonserfaring, som skal passe inn i et ungt arbeidsmiljø. Initiativ og evne til å jobbe selvstendig er en fordel i stillingen.

VI TILBYR:

Hyperion er en av Norges største barne- og ungdomsorganisasjoner, og arbeidslivet på kontoret er preget av stadig nye utfordringer blant noe rutine. Du får jobbe sammen med engasjerte ansatte og tillitsvalgte, og passer på at ungdommer i hele Norge får engasjere seg i sin hobby.

KRAV TIL SØKER:

  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne.
  • Erfaring fra frivillige organisasjoner.

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER:

  • Førerkort klasse B.
  • Erfaring innen økonomi og administrasjon.
  • Kjennskap til Hyperion.
  • IKT-kompetanse.

SØKNADSFRIST: 18.07.2018

OMFANG: 40%

GRUNNLØNN: 280316 kr

TILTREDELSE: Uke 34 (eller ved avtale)

ARBEIDSTID:  Fleksibel etter avtale.

ARBEIDSSTED: Oslo, Kolstadgata 1, Frivillighetshuset

KONTAKTPERSON: Simon Skjerven, tlf: 93 68 52 31, simons@n4f.no.

Søknad med CV og eventuell personlig presentasjon sendes til jobb@n4f.no, bruk; “Organisasjonssekretær” i emnefeltet.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑