Heltinneprosjektet

Klart for ny heltinnehelg!

Heltinneprosjektet i Hyperion fortsetter, og vi er klare for en ny helg med lederskap, spill og moro. Fra 14.-16. oktober skal man få mulighet til å lære mer om å bli enda flinkere enn det de allerede er og få bli kjent med andre jenter i det fantastiske miljøet. Denne gangen kan du også få venner fra Sverige, da arrangementet er åpnet både for norske og svenske heltinner.

Tidligere har vi hatt besøk av blant annet vår søster orgnisasjon SVEROK, folk som kan mye om nörd feminism og folk som kan mye om organisasjon. Hva som kommer denne gangen, er fremdeles litt usikkert, men vi holder på med å planlegge et spennende program sammen med SVEROK.

Heltinneprosjektet handler om at heltinnene i Hyperion skal få møtes, lære nye ting og utvikle seg gjennom de fantastiske fritidsinteressene.  Det er flere gutter enn jenter som er medlemmer i Hyperion, men vi ser ingen grunn til at våre interesser skal appellere sterkere til et kjønn enn et annet. Derfor vil vi satse på de jentene i Hyperion som allerede er kjempeflinke, og vise frem at fantastiske fritidsinteresser er like mye en jentegreie som en guttegreie.

Hvilken heltinne er du?

Er du jente? Har du lyst til å lære noe nytt, og ha det gøy sammen med andre jenter med fantastiske fritidsinteresser? Det kreves ikke at du har deltatt på de andre helgen, alle som vil delta er velkommen til å søke.

Det er helt gratis å delta, og vi dekker reisen for alle norske deltagere sånn at jenter fra hele Norge kan møtes. I løpet av helgen får du gjøre mye moro, lære noe nytt og møte mange nye venner i Hyperion miljøet.

Meld deg på i dette skjemaet før 7. oktober

Meld deg på i dag! Og fortell om prosjektet til alle andre du kjenner.

Program:
TBA

Tid: 14. – 16. Oktober

Sted: Haraldsheim, Oslo.

Spørsmål kan sendes til Sara, på sara@n4f.no

 


Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑