For foreldre

Leiren:

Hyperions sommerleir er et rusfritt arrangement som passer best for ungdom fra 15 til 26 år med interesser som er noe utenom det vanlige. Vi regner med at alle vil ha det gøy på leiren, men det er nok mye av aktiviteten som vil bli sett på som ”nerdete”. Derfor er det best at man kan noe om interessene fra før, eller er villig til å lære. Gjennom leiren vil barnet ditt delta på et kurs og flere workshops. Deltakerne vil bli servert fire måltider daglig. Et brødmåltid til frokost, brød eller suppe til lunsj, en varm middag og det vil bli satt frem brød til kvelds. Til alle måltider er det alternativer for allergikere, vegetarianere eller personer som av livssynshensyn ikke spiser visse matvarer, bare husk å skriv dette i påmeldingen. Det er også en kiosk på stedet som man kan få kjøpt snop i. Leiren er utstyrt med dusjer og toalett og alle sover innendørs, men man må huske sengetøy eller sovepose selv.

Reise:
Vi skal sette opp egne sommerleirbusser som kjører fra Oslo sentrum, den koster det hundre kroner å sitte på med hver vei. Ved behov kan vi bistå med reise til og fra togstasjon/flyplass også.

Trygghet:
Under hele leiren har vi egne ansvarlige som passer på de yngste og flere av de voksne har førstehjelp- og livreddingskurs. I tillegg har vi en egen ansvarlig for Helse, miljø og sikkerhet under hele leiren. Vi vil veldig gjerne ha barna deres på besøk og er svært opptatt av at leiren skal være en trygg og positiv opplevelse for alle deltakere. Det er helt greit å kontakte oss på mail eller telefon både før, under, og etter leiren. Under leiren vil vi ha en vakttelefon vi er tilgjengelige på døgnet rundt. Det kan også være lurt å utstyre ditt barn med mobiltelefon i tilfelle akutt hjemlengsel eller du må ta direkte kontakt med dem.

Mer info?
Det er viktig for oss at du føler at ditt barn er trygt på sommerleiren og at du stoler på oss. Er det noe informasjon du ikke finner på disse nettsidene er det bare å ta kontakt med oss så skal vi informere deg så godt vi kan. Hvis du lurer på noe er det bare å ta kontakt med Sara Hauge på sara@n4f.no eller ring 22993746 i vanlig kontortid.

Litt om Hyperion:

Datatreff, rollespill, laiv, brettspill, Sci-fi, miniatyrspill, og andre fantastiske fritidsinteresser er av vår tids mest utbredte ungdomsaktiviteter. Over hele Norge finnes tusenvis av entusiastiske og energiske mennesker som til daglig engasjerer seg i de mest fantasirike interesser. Fra kjellerstua til festivaler, i skogen eller i store lokaler møtes mennesker som skaper en ny virkelighet gjennom kreativitet og fantasi.
Hyperion -Norsk Forbund for Fantastiske Fritidsinteresser (N4F) ble opprettet i 2002 for å samle alle fantasirike hobbyer og interesser i et stort og slagkraftig forbund og er en politisk og religiøst uavhengig organisasjon. Hyperion arbeider med å aktivisere og engasjere medlemmene via arrangementer, kurs, foredrag og sosiale aktiviteter arrangert av medlemsforeningene og forbundet sentralt.


Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑