Aktivitetene på Hypercamp

Hypercamp skal være et sted for å ha det morsomt, lære og få nye venner. For å nå det målet har vi i leirledelsen alltid hatt fokus på å lage et best mulig program. Årets program begynner å nærme seg ferdig, og vi vil annonsere det med brask og bram så snart det skjer. I mellomtiden må dere nøye dere med et grovt utkast.

Formidagskurs:

Formiddagskursene har fokus på læring og skal holde et høyt faglig nivå. Her kan du bli dyktigere i de interessene du synes er morsomme, eller lære deg helt nye ting. Du kan, slik som i fjor, bytte mellom kurs i løpet av uken og delta på flere forskjellige kurs. Påmelding kommer til å finne sted på nett før leiren åpner. Mer informasjon om dette kommer nærmere leirstart.

Ettermidagsaktiviteter:

På ettermiddagene setter vi fokus på sosiale aktiviteter, lek og moro. Vi prøver å få til kule ting som man ikke kan gjøre hjemme. Det blir nerf-cup, ridderturnering, morro med kjemi og katapulter. Vi skal også finne plass til litt bading.

Kveldsaktiviteter:

Mot kvelden roer programmet seg og du kan enten spille spill med dine nye venner eller delta på rolige kveldsaktiviteter som foredrag, filmvisning og leirbål.

Påmelding:

Nærmere sommeren kommer det et skjema der alle som har betalt kan melde seg på formiddagskurs.

 


Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑