The Gathering


Hyperion reiser til The Gathering og driver en stand der TG-deltakere kan oppleve Hyperion. Du kan melde deg som frivillig og bli med. Å jobbe frivillig på TG kan være ganske tøft, men samtidig er det en bragd du kan skryte av når det er over. I tillegg til å promotere Hyperion håndterer vi resirkulering av pant (det er mye pant på TG). Panten bidrar til driften av Hyperion, i sann dugnadsånd.

Hyperions TG stand avholder konkurranser i fantastiske fritidsinteresser, og lodder ut premier i pantelotteriet. Standen avholder også en årlig scavengerhunt, en konkurranse i å samle sammen inntil 100 gjenstander av ulike typer skrot som er vanskelig å finne. Scavengerhunten pleier å være veldig populær.

Under selve TG skriver Hyperion på bloggen: hyperionelskertg.no. Her blir det lagt ut konkurranser og andre aktiviteter en kan gjøre på når en trenger litt fri fra gamingen. Noe som også er det generelle konseptet til TG standen. Om du vil vite mer om oss og hvordan du starter opp en forening kan du ta turen innom standen vår og slå av en prat. Eller vil du bare chille? Da kan du sette deg ned i sofaen og lese tegneserier, spille brettspill/kortspill med vennene dine eller perle.


Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑