Praktisk informasjon LT18

Under følger en del praktisk informasjon om landstinget, hvis du har andre spørsmål ikke nøl med å ta kontakt på n4f@n4f.no

Sted: Radisson blu, Oslo Alna. Merk at forberedende kurs fredag begynner i Hyperions lokaler i Kolstadgata 1 på Tøyen.

Tid: 27.-28. oktober 2018. Møtestart er klokken 09:00 lørdag den 27. oktober. Antatt møteslutt klokken 16:00 søndag.
Det vil gjennomføres landstingforberedende kurs fredag den 26. oktober. Kurset er for de som deltar på landstinget for første gang, og de som er nødt til å komme fredag og har fått invillget dispansasjon.

Transport: Vi dekker reisen etter billigste reisemåte. Det er forventet at folk finner veien til hotellet selv. Hotellet ligger 400 meter fra Trosterud T-banestasjon hvor bane nr. 2 går direkte til sentrum, ca. hvert 7. minutt. Kommer man fra Gardermoen dekker vi tog, ta vanlig NSB tog om mulig.

Overnatting: Hyperion dekker overnatting på dobbeltrom på hotellet. Det er mulig å bestille enkeltrom ved påmelding i Hypersys, man må da betale 400 kroner for mellomlegget.

Mat og drikke: Det vil bli servert mat i løpet av helgen, hvis man skal ha tilpassinger (vegetar, allergier eller lignende) er det viktig at man sier ifra om dette når man melder seg på. Kaffe, te og vann vil være tilgjengelig under hele møtet. Landstinget er rusfritt frem til møtet heves hver dag.

Hva må jeg ta med: Det aller meste du trenger i løpet av helgen stiller Hyperion med, men noen ting er likevel greit å ta med selv.

Rene klær, toalettsaker, medisiner og lignende
Skrivesaker
Lader til mobiltelefon
Laptop (kan være praktisk)
Pene klær til bankettmiddagen på lørdag
Foreningens banner/flagg, om dere har dette (vi ber i denne forbindelse om moratorium på flagg-napping)

Skolefri: Du kan få fri fra skolen uten at det gir grunnlag for trekk i karakter dersom du går på videregående eller ungdomskolen. Ta kontakt med oss dersom du trenger dokumentasjon i forbindelse med dette. Send e-post til n4f@n4f.no

Tilrettelegging: Hotellet er universelt planlagt, så det skal ikke være et problem å ta seg rundt på hotellet. Ta kontakt med oss dersom du trenger andre former for tilrettelegging og vi skal se hva vi kan ordne, jo tidligere vi vet jo større sjanse er det for at vi kan fikse det.

Internett: Det skal være internett tilgjengelig under møtet. Klok av skade ber vi likevel om at de laster ned sakspapirene på deres edb-enheter på forhånd.

 

 


Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑