Praktisk informasjon til Landstinget 2020

Under følger en del praktisk informasjon om landstinget, hvis du har andre spørsmål ikke nøl med å ta kontakt på n4f@n4f.no. Se også innkallingene for mer informasjon.

Sted: Quality Hotel 33 på Økern i Oslo. Merk at forberedende kurs fredag begynner i Hyperions lokaler i Kolstadgata 1 på Tøyen.

Tid: 24.-25. oktober 2020. Møtestart er klokken 09:00 lørdag den 24. oktober. Antatt møteslutt klokken 16:00 søndag.
Det vil gjennomføres landstingforberedende kurs fredag den 23. oktober. Kurset er for de som deltar på landstinget for første gang, og de som er nødt til å komme fredag og har fått innvilget dispensasjon.

Transport: Vi dekker reisen etter billigste reisemåte. Det er forventet at folk finner veien til hotellet selv. Hotellet ligger like ved Risløkka T-banestasjon hvor bane nr. 4 og 5 går direkte til sentrum. Kommer man fra Gardermoen dekker vi tog, ta vanlig Vy-tog om mulig. Merk at vi kun dekker reiseutgifter for én varadelegat for foreninger med kun én delegatplass. Øvrige varadelegater må dekkes av foreningen selv.

Overnatting: Hyperion dekker overnatting på hotellet. Det er mulig å bestille enkeltrom ved påmelding i Hypersys, man må da betale 400 kroner for mellomlegget.  Merk at vi kun dekker overnatting for én varadelegat fra foreninger med én delegatplass. Øvrige varadelegater må dekkes av foreningen selv. Prisen for varadelegat i dobbeltrom blir 1650 kroner og vil bli etterfakturert foreningen. Man kan søke om dispensasjon fra dette hos generalsekretæren. OBS: Det kan komme endringer i overnattingen grunnet koronakrisen. Vi følger dette opp med hotellet.

Mat og drikke: Det vil bli servert mat i løpet av helgen, hvis man skal ha tilpasninger (vegetar, allergier eller lignende) er det viktig at man sier ifra om dette når man melder seg på. Kaffe, te og vann vil være tilgjengelig under hele møtet. Landstinget er et rusfritt arrangement.

Påmelding: Foreninger melder på sine delegater i Hypersys. Alle foreninger som har levert årsrapport for 2019 har mottatt invitasjon. Ta kontakt med oss om du trenger hjelp. Fristen for å melde på delegater og varadelegater er fredag 9. oktober, to uker før Landstinget.

Hva må jeg ta med: Det aller meste du trenger i løpet av helgen stiller Hyperion med, men noen ting er likevel greit å ta med selv.

  • Rene klær, toalettsaker, medisiner og lignende
  • Skrivesaker
  • Lader til mobiltelefon
  • Laptop
  • Pene klær til middagen på lørdag, hvis du ønsker det
  • Foreningens banner/flagg, om dere har dette (vi ber i denne forbindelse om moratorium på flagg-napping)

Skolefri: Du kan få fri fra skolen uten at det gir grunnlag for trekk i karakter dersom du går på videregående eller ungdomskolen. Ta kontakt med oss dersom du trenger dokumentasjon i forbindelse med dette. Send e-post til n4f@n4f.no

Tilrettelegging: Hotellet er universelt planlagt, så det skal ikke være et problem å ta seg rundt på hotellet. Ta kontakt med oss dersom du trenger andre former for tilrettelegging og vi skal se hva vi kan ordne, jo tidligere vi vet jo større sjanse er det for at vi kan fikse det.

Internett: Det skal være internett tilgjengelig under møtet. Klok av skade ber vi likevel om at de laster ned sakspapirene på deres edb-enheter på forhånd.

 

 


Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑