For foreldre

Leiren
Spillcamp er en leir for ungdom mellom 14 og 24 år. Formålet med leiren er å lære noe om hvordan dataspill blir til. Dataspill er den moderne ungdommens viktigste kultur, og Spillcamp sikter mot å gjøre ungdommene til mer avanserte kulturkonsumenter, og gi dem eierskap til spillene de selv spiller. På leiren vil det være workshops organisert av professorer og profesjonelle spillutviklere, deltakerne vil bli veiledet av mastergradsstudenter som studerer spillutvikling. Denne leiren er mulig å arrangere fordi vi mottar Kulturmidlene fra LNU.

Reise
Det kan gis reisestøtte for deltakere som bor langt unna.

Trygghet
Vi har lang erfaring med sommerleirer, og det vil være en egen trygghetsansvarlig på leiren. Vi vil ha personer med avansert førstehjelpskurs på leiren, og kan kontaktes ifm. medisiner mot anfall etc.  Vi vil veldig gjerne ha barna deres på besøk og er svært opptatt av at leiren skal være en trygg og positiv opplevelse for alle deltakere. Det er helt greit å kontakte oss på mail eller telefon både før, under, og etter leiren. Under leiren vil vi ha en vakttelefon vi er tilgjengelige på døgnet rundt. Det kan også være lurt å utstyre ditt barn med mobiltelefon i tilfelle akutt hjemlengsel eller du må ta direkte kontakt med dem.

Spillcamp finner sted på Tøyen i Oslo, deltakere over 18 og deltakere med skriftlig tillatelse fra foreldre vil ha mulighet til å bevege seg alene. Siden ikke alle er fra Oslo vil vi på starten av leiren informere litt om tips og triks for å ha en hyggelig og trygg uke i byen.

Deltakere under 18 som ikke skal ferdes alene vil hele tiden følges av voksne, vi vil ha sovende nattevakt på Tøyen skole der deltakerne overnatter.

Mer info?
Det er viktig for oss at du føler at ditt barn er trygt på Spillcamp og at du stoler på oss. Er det noe informasjon du ikke finner på disse nettsidene er det bare å ta kontakt med oss så skal vi informere deg så godt vi kan. Hvis du lurer på noe er det bare å ta kontakt med Felix Vaager på felix@n4f.no eller 48108666.

Litt om Hyperion
Datatreff, rollespill, laiv, brettspill, Sci-fi, miniatyrspill, og andre fantastiske fritidsinteresser er av vår tids mest utbredte ungdomsaktiviteter. Over hele Norge finnes tusenvis av entusiastiske og energiske mennesker som til daglig engasjerer seg i de mest fantasirike interesser. Fra gutterommet til festivaler, i skogen eller i store lokaler møtes mennesker som skaper en ny virkelighet gjennom kreativitet og fantasi. Hyperion -Norsk Forbund for Fantastiske Fritidsinteresser (N4F) ble opprettet i 2002 for å samle alle fantasirike hobbyer og interesser i et stort og slagkraftig forbund og er en politisk og religiøst uavhengig organisasjon. Hyperion arbeider med å aktivisere og engasjere medlemmene via arrangementer, kurs, foredrag og sosiale aktiviteter arrangert av medlemsforeningene og forbundet sentralt.


Til toppen av siden ↑