DGH

Publisert på onsdag 2. januar, 2013

0

Nominer en ildsjel

Kjære medlemsforeninger, tillitsvalgte og engasjerte sjeler over det ganske land. I forbindelse med årets Landsting i Hyperion (20-21/10) skal vi dele ut en rekke utmerkelser til ildsjeler fra miljøet vårt. Dette skal være til mennesker som har gjort en innsats for en forening, en interesse eller et formål innenfor de fantastiske fritidsinteressene. Det åpenbart at det er hundrevis av personer der ute som fortjener å bli satt pris på, og vi trenger derfor DIN hjelp. Vær så snill og nominer en eller flere personer du mener har gjort seg fortjent til heder og ære ved å fylle ut følgende nominasjonsskjema: http://tinyurl.com/nominer

Frist for å nominere er 10. oktober. Utdelingene vil finne sted på landstingsbanketten på kvelden, lørdag 20, oktober. Alle som får utmerkelser vil bli invitert til å delta på middagen.

 

Fantastisk hilsen,

Fredrik Vaaheim

Leder
Hyperion

Inge Carlén
Stormester
Ordenen Det gyldne hornLegg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Til toppen av siden ↑