Aktivitet Glade medlemmer

Publisert på tirsdag 19. mars, 2013

0

Hyperion reiser til The Gathering

Sentralstyret og en barket gjeng med frivillige reiser til TG for å spre fantasiens budskap, og for å drive den beryktede resirk standen. Vi blogger om alt vi gjør på TG på en av norges værste nettsider, Hyperion<3TG. Hyperion har en stand med et program der deltakerne kan stifte bekjentskap med flere fantastiske fritidsinteresser. Den legendariske scavengerhunten vil gå av stabelen onsdag kveld, resten av programmet blir postet på Hyperion<3TG.

I år arrangerer vi en konkurranse der gamere kan si hva de mener om dataspilldebatten. Det er mye prat om problemspilling, og vi gir spillerne muligheten til å lage et bidrag og konkurrere om store premier. Les mer om Problemet med «Problemspilling».

Hyperion driver også Resirk, vi holder daglig et lotteri der man får loddene for å levere panteflasker og bokser, søppel og alt annet som skal resirkuleres. Vi tar imot absolutt alle drikkebeholdere, pantemerke er ikke nødvendig. I år blir det en også premie til den som har levert mest pant i løpet av TG.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑