OrgNytt

Publisert på onsdag 20. mars, 2013

0

To nye ansatte i Hyperion!

Det er ansatt to nye i Hyperion som skal hjelpe til med å gjøre oss enda bedre enn det vi allerede er. En i Oslo og en i Bergen.

I Oslo har vi fått en ny organisasjonssekretær som skal befinne seg på kontoret i 40%. Hun heter Sara, er 20 år og student ved universitetet i Oslo.  Hun kommer opprinnelig fra Gjøvik, har organisasjonserfaring fra andre organisasjoner. Sara skal prøve å hjelpe medlemsforeningene så godt hun kan og du kan nå henne på sara@n4f.no.

I Bergen har vi fått en regionssekretær i 20% som skal bistå Hyperion sine regionsforeninger og regionsstyrer. Vet du om en forening som kunne blitt medlem i Hyperion – N4F, men trenger litt hjelp så er Holm  den rette å snakke med. Trenger du hjelp med å få lokal støtte til din aktivitet er det også han som er den rette å snakke med. I tilegg til å bistå regionslagene på best mulig måte jobber han med levende rollespill for barn og unge, spilldesign og er rekvisitør på Den Nationale Scene. Hvis du vil ha tak i Holm kan du sende han en mail på magnus@n4f.no eller på telefon 90193058.

 Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑