Publisert på onsdag 22. mai, 2013

0

FX Sminke på Hypercamp

Silje Danielsen skal holde kurs i FX Sminke på årets Hypercamp.

Silje Danielsen er Makeup Artist utdannet ved Imageakademiet. Hun jobber med alt fra skjønnsminke til spesialeffekter, men har en forkjærlighet for det teatralske, og synes ting er aller best med litt blod og gørr. Hun har i 6 år vært svært aktiv i norges cosplay-miljø, og er ikke ukjent med karaktersminke av mangt et slag. Hun har også blant annet representert Norge i Euro Cosplay. Silje har vært ivrig tilhenger av fantasi og nerdekultur fra ung alder, og har stor interesse for alle ting fantastisk. Hun kan faktisk innrømme å ha sett Fellowship of the Ring skarve 74 ganger. Silje bor i Oslo, har en meget sær katt og liker å tilbringe kvelden på Xbox Live heller enn på byen. Hyperion er veldig fornøyde med å få Silje som kursholder, og gleder oss over å kunne tilby dette nye kurset til deltakerne.

Dette er planen for kurset:

Dag 1: Her tar vi for oss en lett innføring i sminke, med tips og triks på standard ting som å dekke mørke ringer under øyne eller sminke bort en rød urenhet. Deretter står teatersminke på programmet; kunsten å endre på ansiktet. Alt fra lett skyggelegging til kraftig endring (eventuelt, kommer an på antall jenter,) Hvordan man sminker jente -> gutt.

Dag 2: Skadedagen! Vi starter med en kjapp gjennomgang av sårteori, før vi hiver oss i gang med å lage blåmerker og herpes-sår. Deretter jobber vi med skade, fra små rifter, skrubbsår og kutt til større sår med voks. Til slutt lager vi store brannsår med gelatin!

Dag 3: Full on BRAINS! Her er det zombier som gjelder! Vi starter med kjapp teori av hvordan døden virker på kroppen, så hiver vi oss i gang med blod og gørr! Hud som revner, kjøttflenger som henger og dingler, byller og marmorering.

Du kan lese mer om Hypercamp her, og melde deg på her.

 Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑