Forening

Publisert på torsdag 13. juni, 2013

0

Arcon 29: Game of Thrones

Arcon er Norges aller største spillfestival, og den arrangeres for 29. gang i år.

Årets Arcon er virkelig noe ingen bør gå glipp av.Festivalen har et uvanlig rikt program spekket med alle slags spill. Arrangørene sikter også på å skape stemning med årets tema, hentet fra den populære serien Game of Thrones.

I år finner du tradisjonelle aktiviteter og konkurranser som brettspillturnerninger i spill som NM i Agricola og Settlers fra Catan, miniatyr spill som Warhammer 40K og Guld och Bly, kortspill som NM i Dominion og Munchkin, rollespill som Vampire the Masquerade og Fabula.

Og mange sideprogram aktiviteter som spørrekonkurranse, tegnekonkurranse og “lag ditt eget våpenskjold” workshop. Vi tilbyr også en utmerket auksjon med en utvandret trønder som auksjonarius. Han kan fortelle deg alt du trenger å vite om objektet til salgs, og litt til.

Nytt av i år har vi en Te-bar hvor du kan få fylle på Arcon koppen gratis hele festivalen med nydelig te. Vi har en Cosplay konkurranse som er like gøy for deltagene som publikum. Hva med å bli med på NM i laivsverdkamp?

Trenger du en pause så slapp av i kantinen, nyt en oppfriskende leskedrikk og nyt en Arcon burger eller Arcon toast. Ta deg tid til å se på hva spillforetningen tilbyr av spillnyheter i år. Slå av en prat med Arcontantene i resepsjonen og om du ser et spill i spillbaren du kunne tenke deg å prøve så låner de gjerne det til deg. Bring det med deg inn i kantina igen og se etter en ledig plass å sette spillet opp og mulige spillere vil drive forbi i små flokker. Fang deg noen du også eller la deg fange opp av noen andre.

For de voksne tilbyr Arcon aktiviteter langt ut på kvelden og hele natten i noen tilfeller. Verd å nevne blant dem er Arcon puben, du kan møte spillentusiaster over en øl i trivelige omgivelser.

Du finner Arcon 29 på Sogn videregående skole.  Ringvei 3 er like utenfor døren og festivalen tilbyr gratis overnattning i lokalene og gratis parkering. Sjekk ut nettsiden vår og våre over 100 arrangement i år og følg oss på facebook.

Inngangsbilleten til Arcon er kun 50 kroner for hele helgen dersom du er under 26.

 Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑