Politikk

Publisert på tirsdag 2. juli, 2013

0

Ny frist! – Problemet med problemspilling

Vi utvider fristen for å sende inn bidrag til Problemet med problemspilling. Den nye fristen er 14. juli.

På grunn av noen små problemer med innlevering av bidraget for noen deltakere, gir vi alle to uker ekstra på å sende inn. Vi håper også flere kanskje ønsker å ta dette som en siste sjanse for å gi sitt innspill på hva spillerne selv mener om hobbyen sin. Det gir de som ikke ble helt ferdige før fristen gikk ut sjansen til å få lagd ferdig bidraget.

Har du problemer med å sende inn ditt bidrag? Send oss en epost på n4f@n4f.no! Vi svarer så raskt vi kan om bekreftelse.

For de som ikke har fått det med seg er dette beskrivelsen vi gir om konkurransen:

Hyperion, i samarbeid med Medietilsynet, gir gamere selv en sjanse til å vise deres syn på storspilling. Når ble det å spille et problem? Hva synes du om hvordan spilling fremstilles i media? Er “problemspilling” et reelt problem, eller er det bare bestemor som ikke forstår den nye generasjonen?

Les alt om konkurransen her.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑