OrgNytt

Publisert på mandag 5. august, 2013

0

Si ditt om grunndokumentene!

18. oktober starter Landstinget. Dette er landsmøtet til Hyperion og et samlingspunkt for alle foreningene. Da skal grunndokumentene behandles på nytt.

Vedtektene er reglene og grunnfundamentet til Hyperion som organisasjon. Landstinget, formål, navn og mye mer står beskrevet i dette dokumentet.

Arbeidsprogrammet beskriver alt Hyperion skal gjøre i løpet av et år. Her står det blant annet om sommerleiren, samfunnsdebatt og foreningsoppfølgning.

Politisk program inneholder alt Hyperion mener. Hyperion jobber for bedre vilkår for de som driver med de fantastiske fritidsinteressene.

Alle ligger under fanen Dokumenter.

Som en del av arbeidet opp mot Landstinget, jobber tre komiteer, en for hvert dokument, for å gjøre behandlingen enda bedre. I år gir vi alle mulighet til å komme med innspill i forkant. På høyre side av nettsiden er tre knapper som tar deg til et lite skjema som gir deg muligheten til å skrive forslag eller innspill på noe som fungerer dårlig eller godt. Alle forslagene gis til komiteene. Er du usikker på noe, er det bare å kontakte arbeidsutvalget på kontoret.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Til toppen av siden ↑