Publisert på tirsdag 6. august, 2013

0

Hypercamp

Hypercamp er over for denne gang – tusen takk til alle som deltok! Vi håper på å se mange av dere igjen ved en senere anledning.

Hyperion er storfornøyd med fullførelsen av årets sommerleir. Oppimot 100 deltakere fra fjern og nær var med på Norges fantastiske sommerleir. Deltakerne deltok på mange forskjellige kurs, deriblant å lage kostymer, hvordan sminke sår og skader, e-sport, lage rollespill og brettspill og mye, mye mer.

Sommerleiren kunne ikke skje uten stå-på-viljen til de titalls frivillige som var med som mannskap. Blod, svette og tårer er kun noen ingredienser som trengs for en uke med fantastiske fritidsinteresser ute i sola. Takk, alle sammen!

Under ser du en film med deltakernes reise og de første timene på Hudøy feriekolonier i Vestfold. Flere videoer blir lagt ut når de blir ferdig, så det er bare å følge med på Facebook, Google+ eller Twitter for mer.

 Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Til toppen av siden ↑