Forening

Publisert på mandag 7. oktober, 2013

0

Polar Party 22

1. til 5. oktober ble Polar Party avholdt på Stokke i Vestfold. Her er alt om vårt besøk.

Polar Party er et dataparty med et middels stort antall deltakere (560 plasser), men med over 1000 besøkende når man teller med dagbesøkende. Polar har alltid et gjennomført tema med pynt og gimicks, og sceneshow hver kveld.

_MG_0018

Felix Vaager, leder av Hyperion, informerer deltakerne om Hyperion og hvordan de selv kan bidra enda mer til det fantastiske miljøet.

Hyperion ble invitert til å spre fantasiens glade budskap fra scenen, rett etter at grunnleggerne av Polar hadde vært på scenen iført henholdsvis isbjørn og pingvinkostyme. Senere på kvelden var det konsert med selveste Fattern, mannen bak låter som «Badekaret til Pelle»,  dette var en stor opplevelse for Hyperions beskjedne delegasjon.

Selv om Polar ikke er like massivt som f.eks. The Gathering er det likevel veldig mye som foregår, og det kan med rette omtales som det datapartyet med mest «stash» per deltaker. Hvis man vil ha følelsen av et gedigent party, men i litt mer moderate former, er Polar Party helt perfekt.

 Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑