Aktivitet

Publisert på tirsdag 8. juli, 2014

0

Vil du sitte i prosjektgruppa til Heltinneprosjektet?

Den neste heltinnehelgen i Hyperion vil finne sted fra 7. – 9. November, og vi trenger noen til å hjelpe til med å arrangere den.

Heltinneprosjektet handler om at heltinnene i Hyperion skal få møtes, lære nye ting og utvikle seg gjennom de fantastiske fritidsinteressene.  Det er flere gutter enn jenter som er medlemmer i Hyperion, men vi ser ingen grunn til at våre interesser skal appellere sterkere til et kjønn enn et annet. Derfor vil vi satse på de jentene i Hyperion som allerede er kjempeflinke, og vise frem at fantastiske fritidsinteresser er like mye en jentegreie som en guttegreie. Det har tidligere blitt gjennomført 3 heltinnehelger, og vi er nå klar for den fjerde!

Har du lyst til å være med å hjelpe til å gjøre denne heltinnehelgen til den beste så langt? Du blir med på å forme programmet, få tak i flinke foredragsholdere, finne et sted å være, og finne på morsomme ting vi kan gjøre sammen. I tillegg vil du være med på den praktiske gjennomføringen av helgen. Det kreves ikke at du har deltatt tidligere eller har noe erfaring med denne typen arrangement planlegging. Du vil ikke jobbe alene, men i en gruppe og få god hjelp fra Sara som har arrangert de tidligere heltinnehelgene.

Fyll inn dette skjemaet om du ønsker å sitte i prosjektgruppa. Alle vil få tilbakemelding etter at søknadsfristen har gått ut.

Blir du valgt ut til å sitte i prosjektgruppen vil du få en attest etter endt helg.

Søknadsfrist: 15. August.

 

 

 

Tags:Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑