Aktivitet

Publisert på tirsdag 5. august, 2014

En fantastisk sommer oppsummert

Etter to sommerleirer, og en sommerferie, er det vanlig drift på kontoret igjen. Slik gikk sommeren for oss og slik går høsten oss i møte:

Game Development Camp (GDC)
Fra 14. til 18. juli fikk  aspirerende spillmakere boltre seg på det å lage spill på Høgskolen i Gjøvik. Med flere arbeidsgrupper fikk programmerere og designere samarbeide om å skape et produkt som de selv ønsket å spille. Dette var første gang Hyperion arrangerte GDC og tilbakemeldingene er utelukkende positive.

Hypercamp
For sjette året på rad ble det arrangert Hypercamp, det vi kaller Norges fantastiske sommerleir. 21. til 25. juli ble Hudøy ved Tjøme fylt opp av 100 deltakere som hver dag fikk muligheten til å delta på kurs i laiv, cosplay, rustningsmekking, e-sport, miniatyrspill, 3D-printing og Hyperion.

Allerede har vi lagt ut mange bilder som ble tatt av mannskapet på Facebook. Vi har også filmet en god del, som vi håper å få gjort om til mange flotte videoer som fanger essensen av Hypercamp som bading, rumpeldunk, sverdfekting og spill av alle slag. Disse vil bli lagt ut på YouTube.

Kontor i Bergen
I skrivende stund holder Hyperion Vest med å flytte inn i nye kontorer som befinner seg i Ungdomshuset 1880. Vi lover flere oppdateringer i fremtiden.

Frifond og kontingent
Vi har begynt arbeidet med å dele ut Frifondsmidler, samt kreve inn forbundskontingenten for 2014. I tillegg vil vi minne foreningene om fristen for å søke momskompensasjon går ut 15. august.

Ting som skjer fremover

Det andre representantskapsmøte i perioden blir avhold 30. august i Hyperions lokaler i Kolstadgata 1. Innkalling er sendt ut til foreningene det gjelder.

Hypericon, en konferanse for tillitsvalgte i foreningene, blir avholdt i Trondheim 26. til 28. september. Vi skal sørge for at de er mest mulig rustet i sitt arbeid og i møte med medlemmer og myndigheter. Følg med på Facebook-arrangementet.

Landstinget, Hyperions høyeste myndighet, arrangeres 24. til 26. oktober på Best Western Oslo Airport Hotell. Her skal vedtekter diskuteres, arbeidsprogram spikres og politisk program skal gjennomgås. Følg med på Facebook-arrangementet eller nettsiden.

Heltinneprosjektet fortesetter og den fjerde heltinnehelgen vil finne sted 7. – 9. november. Mer informasjon vil komme om dette prosjektet, så hold dere oppdatert på nettsiden vår.

I tillegg kan det være verdt å nevne at arbeidet med en ny Pegasus-utgave er i gang, og dersom man vil sikre seg bladet, enten som PDF eller papir, bør man klikke seg inn på Pegasus sine sider og abonnere.

Ellers gjør vi som vi alltid gjør om det så er å  jobbe for et mer fantastisk Norge, hjelpe til med å arrangere kule arrangement eller besøke foreninger i bl. a. Trondheim, Stavanger eller Alta. Har din forening lyst på besøk, er det bare å sende e-post!Til toppen av siden ↑