Hypericon

Publisert på onsdag 13. august, 2014

Hypericon 2014

Vi ønsker alle foreninger velkommen til Hypericon, en konferanse som skal lære bort alt som har med foreningsdrift, prosjektarbeid og Hyperion å gjøre. 

Det er ikke alltid like lett å drive en forening, arrangere treff eller møte eller vite hva Hyperion egentlig er. En helg i Trondheim skal lære tillitsvalgte i foreningene dette, samt mye, mye mer.

Hypericon blir avholdt i Trondheim på Rosenborg skole, fra 26. til 28. september.

Noen kurs, bare for å nevne noen, som vil bli avholdt vil være om markedsføring, prosjektarbeid, kulturpolitikk, Arduino, rumpeldunk, landstingsforberedende seminar og gamefication.

Foreningene kan sende så mange deltakere de vil. Det er foreningene selv som bestemmer hvem som reiser på vegne av dem. Hyperion dekker billigste reise opptil 800 for én person fra hver forening. Trenger man mer kan man søke mer støtte fra generalsekretæren ved å sende en epost til gensek@n4f.no. Vi oppfordrer alle til å bestille reise så tidlig som mulig. Det er mulig å overnatte på skolen.

Registrering begynner 16.00 og programmet starter 17.00 på fredag. Vi forventer å være ferdig 15.00 på søndagen. Endelig program og informasjon kommer! Meld deg på for å få det tilsendt til din personlige epost også.

Spørsmål kan rettes til n4f@n4f.no eller 22 99 37 46.

Du kan også trykke at du deltar på Facebook og Google+.

 Til toppen av siden ↑