Aktivitet

Publisert på onsdag 12. november, 2014

SpillExpo 2014

Hyperion stilte opp på SpillExpo i år også, for å spre det fantastiske budskap og spille med de besøkende. 

Helga 31. oktober til 2. november flyttet Hyperions kontor seg fra Tøyen til Lillestrøm for å gi nysgjerrige sjeler en smakebit på det vi har å tilby. Her fikk også påtroppende tillitsvalgte en mulighet til å prøve seg i felten. SpillExpo er en årlig messe for alle dataspillinteresserte.

Arrangørene NorgesExpo skriver selv dette på nettsidene til SpillExpo:

På Spillexpo møter du spilldistributører, spill- og app-utviklere, spillbutikker, indieutviklere, utdanningsinstitusjoner, offentlige støtteordninger for spill og interaktive produksjoner, LAN-arrangører og mange flere.

Se bilder fra SpillExpo i Facebook-albumet her.Til toppen av siden ↑