Aktivitet

Publisert på onsdag 19. november, 2014

Dommerkonferanse i Magic: The Gathering

Det er ikke bare bare å kunne dømme i kortspillet Magic: The Gathering. Tidligere i november arrangerte Hyperion Nord konferanse for vordende dommere.

Magic: The Gathering er et samlekortspill, skapt av Richard Garfield og introdusert av Wizards of the Coast i 1993. Magic var det første moderne samlekortspillet og er fortsatt svært populært.

Hyperion Nord arrangerte lørdag 8. november i Mosjøen en dommerkonferanse for aspirerende Magic-dommere i Nord-Norge. Det var 18 deltakere, der fem stk var L1-dommere ved begynnnelsen av konferansen, i tillegg til Norges eneste L2-dommer Even Lindell Heggø og Nord-Europas regionskoordinator og L3-dommer Johanna Virtanen fra Finland.

Det ble gjennomført 7 foredrag i forskjellige temaer innen Magic, alt fra hvordan skade egentlig fungerer til hvordan konstante effekter påvirker hverandre, samt en del om hvordan dommerprogrammet fungerer.

zn8zSvBI løpet av dagen fikk en god del gjennomfør intervjuver og dommerprøver, og vi endte opp med 5 nye L1-dommere i Norge, som gjorde at vi nå er 32 dommere i Norge totalt. De nye dommerne (avbildet) er:

  • Runar Bottolfsen fra Narvik
  • Lasse Eikenes fra Trondheim
  • Odin Borg Nordgård fra Tromsø
  • Øystein Prytz fra Tromsø
  • Frank Einar Smalås fra Mo i Rana

Dagen ble avsluttet med en kaosdraft og middag hos Mosjøen Spillforening.Til toppen av siden ↑