Forening

Publisert på tirsdag 27. januar, 2015

0

5 nye foreninger!

På gårsdagens sentralstyremøte ble fem foreninger innvilget medlemskap i Hyperion. Foreningene er spredt og kommer fra fem ulike fylker. Vi ønsker de nye foreningene hjertelig velkommen. Her kommer en oversikt over de fem foreningene, og deres egen beskrivelse av seg selv.

Minde Fredagsspill
Minde Fredagsspill er en gruppe med 6 rollespill interesserte ungdommer på 20-23 år som prøver å ta tid fra studiene annenhver fredag eller lørdag for å drive med favoritthobbien sin, Tabletop RPG. Vi har nå møttes slikt i litt over et år og stortrives. I Minde Fredagsspill har vi lært opp og fått 4 nye interesserte spillere som aldri hadde prøvd Tabletop rollespill før og nå ser fram til hver gang vi får spillt. Vi er også interesserte i å finne og lære opp nye rollespill entusiaster!

Steinerbarna
Røyken steinerskole er et internat, hvor vi driver med brettspill, videospill og holder LAN-partier.

Koggen
Koggen er en forening som ønsker å fremme engasjement for data-, tv-spill og sosialt samhold gjennom å kombinere disse to aktivitetene i spillkvelder for våre medlemmer og besøkende minst en gang i mnd. Foreningens lokaler fungerer til daglig som bopæl for flere av medlemmene og er en stor leilighet med plass til mange spillglade mennesker.

Rise Media
Vi i Rise Media skal være en ungdomsklubb for media interesserte ungdommer i Sandnes. Hvor vi filmer og redigerer videoklipp og lærer av hverandre. Vi skal arrangere klubb 1 gang uken.

Wartrond
Trondheim Miniatyrspillklubb. Vi arrangerer spillkveld (nesten) hver søndag, i Brattørveita 10. (Samme lokale som Hexagon).Mest spilt er Warhammer fantasy, 40k og Warmachine/Hordes, men andre spill er velkomne! Avtal slag på www.wartrond.net, eller bare kom innom!

Hvis foreningen har nettside kommer du til den ved å trykke på navnet til foreningen.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑