Aktivitet

Publisert på mandag 13. juli, 2015

0

Spillcamp

Forrige uke var tjuefire ungdommer hos Hyperion for å lære å lage dataspill. I løpet av uka fikk de prøve seg som spillutviklere, noen jobbet med programmering, andre med spilldesign, og andre med lyd og grafikk. Dette konseptet fungerer omtrent på samme måte som en Game Jam, men i vårt tilfelle var mange ganske ferske, og vi hadde mer tid og mer veiledning.

frozen orb

Frozen Orb Guardian er et platform puzzle spill der spilleren skal slåss mot sommeren og solen. Dette gjør du ved å navigere gjennom brettene ved hjelp av kuler du kan skyte ut.

Asteroid Revenge er et spill som tar et oppgjør med de store skadene dataspillromskip har forårsaket på asteroider gjennom tidene. Du spiller en blekksprut på en asteroide som skal skyte i stykker så mange romskip som mulig.

asteroid revenge

Shoot them Down er tenkt som et Space Invaders inspirert spill, bortsett fra at man dykker ned i havet for å hamle opp med en kjempeskilpadde. I følge produsentene finnes det et easter egg i spillet.

shoot them down

Dragon Battle er planlagt som er RPG spill, men på grunn av begrenset tid er det kun bosskampen som er tilgjengelig, det finnes også uferdig materiale der man kan bevege seg i en mer åpen verden.

dragon battle

Du kan laste ned alle spillene her. Frozen Orb Guardian og Shoot them Down, kan spilles rett fra filen, Dragon Battle må pakkes ut, og mangler reset funksjon, så om du dør må du skru av spillet for å prøve igjen. Asteroid Revenge krever installasjon fra filen du laster ned.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑