Forening

Publisert på onsdag 26. august, 2015

0

Fire nye foreninger

Hyperion hadde sentralstyre møte tirsdag 24. februar og meldte inn tre nye foreninger i forbundet. To av foreningene kommer fra Trondheim, en fra Gjøvik og en fra Kragerø. Vi ønsker de nye foreningene velkommen. Her kommer en oversikt over de fire foreningene, og deres egen beskrivelse av foreningen.

Gjøvik ButtonSmashers
Gjøvik ButtonSmasher er en Smash gruppe lokalisert i gjøvik og omjeng. Vi tar inn og lærer opp samt har det moro med alt fra helt nybegynnere til mer avanserte spillere. Vi skal arrangere turneringer. Vi arrangerer spillkvelder hvor vi setter oss ned og spiller smash sammen samt at vi planlegger øvningskvelder for å trene for å bli bedre.

Baocon
Baocon er en fersk rollespillgruppe som har mål i å skape gode minner. Vi prøver så ofte som mulig å samle sammen for å spille, spise og ha det morsomt. Håpet er å skape en forening med mange engasjerte spillere slik at alle i gruppen har til enhver tid til å ha noen å spille med. Derfor er vi alltid åpen for nye medlemmer som har lyst til å lære, eller se på magien som rollespill har å tilby.

Alkoholfrie Akademikere
Alkoholfrie Akademikere(AA) er en spillklubb som arrangerer spillkvelder for sine medlemmer ca. annenhver uke i skolens semestre. Foreningen søker å pleie interessen for spill, samt skape sosialt samvær for sine medlemmer. Medlemsmassen består av ungdom og studenter ved Trondheims høgskoler og universitet. Foreningen har tilholdssted ved Studentersamfundet i Trondheim.

Datainteressert Kragerøungdom
Datainteressert Kragerøungdom (forkortet til DIKU) er en organisasjon som i hovedsak skal organisere og arrangere LAN (sosiale samlinger med fokus på dataspill, esport og andre liknende interesser) for datainteressert ungdom i Kragerø og omegn. Foreningen er ideell, partipolitisk- og religiøst nøytral.

Ved å trykke på foreningenes navn kommer du til deres nettside.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑