Forening

Publisert på onsdag 14. oktober, 2015

0

Ni nye foreninger i Hyperion

Hyperion hadde sentralstyremøte tirsdag 6. oktober og meldte inn hele 9 nye foreninger i forbundet. Det er to foreninger fra Trondheim, en fra Østfold, to fra Bergen, tre fra Oslo og en fra Solør. Vi ønsker velkommen til de nye foreningene, og ser fram til spennende aktiviteter.

Her er oversikten over de nye foreningene og deres beskrivelse av seg selv:

Tien Len Elektroniske Sportsklubb

Tien Len er en organisasjon som vil fremme konkurranse innenfor eSport. I dag har vi et lag i Counter-Strike: Global Offensive som spiller i andre divisjon for Telenorligaen, og vi ser frem til å ta opp flere medlemmer som har samme interesser. Vi kommer til å utvide til flere spill, men akkurat nå er det CS:GO som står i fokus. Ambisjonen er å få våre medlemmer til å reise rundt i Norge for å delta i konkurranser. Vi står for et godt miljø hvor vi kan skape uforglemmelige gode minner.

Oslo Game Jam

Gjennom arrangering av game jams og kursing skal Oslo Game Jam fremme interesse og forståelse for spillutvikling, både blant nybegynnere og etablerte utviklere.

Østfold Milsim

Vår hobby er Airsoft og MilSim. Vi arrangerer egne spill og deltar på andre klubbers spill. På større spill eller samlinger overnattes det ofte ute i skogen der arrangementet foregår.
Klubben er demokratisk drevet, og på spillene våre følger vi NASF sine regler og forskrifter.
Vårt faste spillområde er på Borge, mellom Fredrikstad og Sarpsborg.

Solør Rollespillsklubb

Vi er en en forening som samler ungdom for å lære å spille brettspill og rollespill, hovedsaklig Dungeons and Dragons.

EA Flexanima

En gjeng som ønsker å tilbringe hyggelige kvelder sammen med spill samtlige er glade i. Dette er både konsollspill og brettspill. Foreningen er til for sosialt samvær og mange felles fritidsinteresser.

 

Excelsior

Excelsior er en ungdomsgruppe som hovedsakelig driver med rollespill og andre fantasy «greier». vi holder til på ungdomshuset i fyllingsdalen i Bergen, hvor vi møtes to ganger i uken for å spille rollespill. Gruppen driver også med andre fritidsaktiviteter sammen, som f.eks Dataspill, film og tv interesser

Brettevilles brettspillforening

Brettevilles brettspillforening skal fremme medlemmenes interesse og engasjement for brettspill. Dette skal gjøres gjennom jevnlige medlemskvelder hvor vi tar sikte på å utforske nye (men klassiske) brettspill.

Norges Kubeforbund

Norges kubeforbund er en interesseorganisasjon for kubere. Norges kubeforbund skal jobbe for å øke interessen for Rubiks kube og andre vripuslespill. Dette gjøres ved selvstendig eller i samarbeid med andre å arrangere kubekonkurranser og kubekvelder som er åpne for alle.
Vi har arrangert NM i Rubiks kube en helg i februar eller mars hvert år siden 2010. I tillegg er vi med å arrangere andre kube-konkurranser gjennom året.

 Spillhuset Spillforening

Spillhuset Spillforening er en barne- og ungdomsforening basert i Bergen med formålet å fremme interesse og engasjement for brettspill og e-spill. Foreningen skal være en bastion mot kjipe dager og trasige spillopplevelser. Foreningen skal fostre gode spillopplevelser og skinne lys på ukjente spill som enda ikke er funnet av våre mednerder.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑